≫ 

Džerard vratio Old Firmu stari sjaj: Rendžers pobedio Seltik posle šest godina!

Strelac jedinog gola na "Ajbrokusu" Rajan Džek, veliki rivali poravnati na tabeli

  • 1

Koliko su samo navijači Redžersa čekali na ovaj trenutak, predugih šest i po godina na pobedu u najvažanijoj utakmici njihovih života, protiv Seltika u "Old Firmu".

Pojavio se mesija u liku Stivena Džerarda, prvo vratio "Policajcima" ponos kroz prvenstvo i Evropu, a onda se obračunao sa najvećim rivalom kome je trijumfom poručio da je povratak Rendžersa sada potpun.

Strelac jedinog gola na "Ajbroksu" bio je Rajan Džek na isteku pola sata igre, kada je sačekao asistenciju Kenta i plasirao loptu pored golmana Gordona koji je ostao ukopan na crti.

Bio je ključni trenutak utakmice, mada je to bila samo kruna borbene, motivisane i energične igre Džerardovog tima koji je ovog puta mnogo više pokazao od višestrukog uzastopnog prvaka Škotske.

- Velika igra Rendžersa, verovatno najbolja pod Džerardom. Od prvog minuta, ta želja, ta glad, želeli su više. Samo su oni igrali onako kako se igra u "Old Firmu" dok su igrači Seltika prikazali prosečno izdanje - Rendžers je dominirao - ovako je utakmicu video bivši škotski fudbaler Stiven Tompson.

Pogledajte gol Džeka za prvu pobedu nad Seltikom nakon 12 utakmica.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA