≫ 

Erik Jirka napušta Spartak iz Trnave, ali ne dolazi u Zvezdu odmah!

Ništa od zimskog dolaska

  • 3

FK Crvena zvezda još letos je angažovao Erika Jirku iz Slovačke, ali je ostavljen u taboru Spartaka iz Trnave kako bi se kalio pred prelazak na Marakanu.

Ipak, taj dolazak će se još jednom odložiti, pošto nije ostavio preterano spektakularan utisak partijama u jesenjem delu sezone. Ipak, Vladanu Milojeviću zapala je za oko disciplina, fizičke predispozicije i brzina, koju je pokazao upravo u duelu sa Zvezdom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U slovačkim medijima, sportski direktor Spartaka Marijan Černi otkrio je da će se napraviti nova pozajmica.

- Moguće je da će Crvena zvezda Jirku ponovo poslati na pozajmicu. Ali, na našu žalost, to neće biti Spartak iz Trnave - rekao je on slovačkim medijima.

VIDEO - Navijači Spartaka iz Trnave grobarskim pesmama prozivaju Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    30. decembar 2018 | 21:26

    Hitno,ekskluzivno u tradicionalnom izboru renomiranog navijačkog kanala "ultras world",Delije proglašene za najbolje navijače na svetu!Posle godina u vrhu,sada je samo nebo iznad nas.Publika je tvoja najbolja na svetu,niko Zvezdo nema to što imaš ti.Srećna Nova godina šampioni!

  • Sale Nis

    30. decembar 2018 | 18:15

    RADNICKI NIS!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA