≫ 

Da li ove izjave znače da će se Luka Milivojević vratiti u reprezentaciju Srbije 2019. godine?

Prvi čovek FSS, Slaviša Kokeza, smatra da kapiten Kristal Palasa zaslužuje mesto među 23 igrača Orlova

  • 4

Sukob Luke Milivojevića i selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića definitivno je nešto što je obeležilo naš fudbal u 2018. godini!

Svako ima svoju stranu priče i verovatno nikada nećemo saznati šta se stvarno dešavalo na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali je činjenica da kapiten Kristal Palasa nije zaigrao za Orlove od povratka sa Mundijala.

Nije poziva za kompletnu Ligu nacija, u međuvremenu je dao jedan intervju gde je oštro kritikovao Krstajića, dok je selektor već nekoliko puta poručio da ''nije zatvorio vrata nacionalnog tima za Luku.''

Nije isključeno da Milivojević u 2019. godini prođe kroz njih, barem se tako čini posle izjava predsednika FSS Slaviše Kokeze u razgovoru za Sportski žurnal.

Slaviša Kokeza, prvi čovek FSS Foto: Milena Đorđević

- Mislim da u ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija na obe strane, ali isto tako mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju kao što selektor nema pravo da ne zove Luku MIlivojevića u nacionalni tim - dotakao se Kokeza tog sukoba, pa poručio:

- Naravno da nijedan igrač ne može da uslovljava i sebe stavlja ispred reprezentacije, ali Milivojević nikog nije uslovljavao niti tražio bilo kakve povlastice za sebe. Ja nisam selektor i ne znam kojih 11 igrača treba da istrči na teren, ali siguran sam da Luka Milivojević treba da bude na spisku među 23 reprezentativca Srbije.

VIDEO: Milićević je otkrio Luku Dončića i doveo ga u Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bitno je

    31. decembar 2018 | 23:29

    Da mitrovic igra

  • Miki

    31. decembar 2018 | 22:48

    A šta će nam, imamo mi maksimovića i grujića i treba pozvati šaponjića

  • nscz

    1. januar 2019 | 05:09

    Ne treba nam Luka imamo SMS-a!!! Jel tako Koki? Od Luke nemas procenat zato i ne ne mora da igra!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA