≫ 

Joveljić: Nejmar jednom grli, proda sjajan štos, ispriča fudbalski vic da raspameti čoveka!

Napadač Zvezde se prisetio svojih minuta u LŠ i mečeva protiv Napolija i PSŽ-a

  • 1

Za Dejana Joveljića, mladog napadača Crvene zvezde, ova 2018. godina je definitivno najbolja u karijeri.

Sjajno je predvodio omladince do titule, zaigrao za prvi tim i davao golove, zatim sa svojom generacijom igrao grupnu fazu Lige šampiona, da bi u finišu godine upisao i dva nastupa za prvi tim u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

Debitovao je protiv Napolija, odigrao je celo drugo poluvreme i ostavio sjajan utisak, a u razgovoru za Sportski žurnal prisetio se tog 28. novembra.

- Vodio je trener Milojević 20 igrača u Italiju, do pred sat i po pred meč sa Napolijem nisam znao da li se skidam. Razmišljao sam dečački, onako iz srca, Napoli i moja Crvena zvezda i  ja na terenu, kud ćeš lepše...Razmišljao sam u stilu čim sam na klupi - ima šanse da zaigram. Nadao sam se potajno. Nisam omanuo. Pred kraj prvog poluvremena pozvali su me da mi pokažu kako stojimo ofanzivno i defanzivno kod prekida. Milan Kosanović podigao je ruku u Napulju, znao sam da uskačem u tu vatru. Ma buktinju za mene u tom trenutku. Pamtim taj veliki dan za mene i porodicu Joveljić.

Milojević daje instrukcije Joveljiću Foto: Twitter.com

Zatim je usledio i debi u LŠ na Marakani, pred Delijama. Tog 11. decembra gostovao je Pari Sen Žermen.

- Ponovo sam se rodio tog dana, jedva sam čekao početak utakmice. Dva dana pred dolazak Nejmara i ekipe nisam ponovo znao da li ću igrati za omladince ili prvi tim. Kad sam saznao da sam na klupi prvog tima, radosti nije bilo kraja. Gledao sam na sat pre početka meča, minuti su prolazili kao godine. A sat kao da je stao, veče nikao da dođe.

- Izašao sam nešto ranije na teren sa ostalim rezervnim igračima. Sve mi se okrenulo za 360 stepeni. Video sam naše navijače kako spremaju feštu...Tokom meča sedeo sam na klupi i pitao se hoće li neko da me zove. Od 60. do 83. minuta sam se zagrevao, a onda su me Negić i Kosanović zvali. Istrčao sam ka njima najbrži sprint u životu.

Tek što je ušao u igru, Joveljić je odmah faulirao Nejmara.

- Brazilac se okrenuo ka meni, ne verujući da sam ga potkačio. Sve je to ispratio da osmehom na licu. Majstor i ljudina. Vredi njegov zagrljaj. Nejmar jednom grli, proda sjajan štos, ispriča fudbalski vic da raspameti čoveka - jasan je bio Joveljić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. januar 2019 | 22:56

    Lice tog dečka mi nekako govori da u njemu ima te sportske drskosti a ni trunke straha. Njemu treba davati samo vise šanse taj će postati nešto veliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA