≫ 

Fabregas "sa konja na magarca", dogovorio prelazak u Francusku!

Novi klub španskog fudbalera trebalo bi da bude Monako

  • 2

Najbolje godine fudbala su iza Seska Fabr3egasa (31) koji definitivno ne može da se izbori za minutažu u Čelsiju, pa je rastanak najlogičniji izbor obe strane. 

Iako je Milan pokazao veliku želju da ga dovede u svoje redove, "rosonerima" se izjalovio posao, jer je Španac izabrao drugu destinaciju - Monako.

Prema pisanju francuskog L'ekipa, Fabregas je sa klubom iz Kneževine dogovorio dvoipogodišnju saradnju, s tim da je ostalo da se utanače detalji saradnje.

Isti list navodi da "postoje znaci poverenja, što samo nagoveštava da je transfer na pomolu".

Francuski klub je spreman da plati oko 10 miliona evra na ime obeštećenja za igrača, kome ugovor sa Čelsijem ističe u junu.

Ključna veza u transferu je Tijeri Anri koji je sa Fabregasom kao igrač delio svlačionicu u Arsenalu i Barseloni.

Ne bi Čelsi smeo da ima na Stamfordu nikakvih problema sa ove sezone vrlo lošim Sautemptonom, a kvota da će pobediti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Čelsi - Sautempton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AcaFaca

    2. januar 2019 | 11:03

    Zasto sa konja na magarca? U Celziju ne igra niti ce, a u Monaku ce igrati stalno. Lova je slicna tj porez je manji u Monaku. A opet kisni London zameniti suncanim Monakom nije lose...

  • R

    2. januar 2019 | 10:50

    Terzo reaguj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA