Hoće li se Filip Đorđević vratiti u Zvezdu?

Iskusni napadač na izlaznim vratima Kjeva...

  • 9

Srpski napadač Filip Đorđević nalazi se na izlaznim vratima Kjeva, tvrde italijanski mediji!

Nekadašnji fudbaler Lacija nije opravdao uloženi novac od strane Letećih magaraca koji su ubedljivo poslednji na tabeli Serij A, mada je imao velikih problema sa povredama i odigrao je svega nekoliko mečeva.

Upravo ta činjenica i ''požuruje'' čelnike Kjeva da prodaju Đorđevića za kog su letos dali 700.000 evra. Prema navodima medija, tim iz Verone bi bio zadovoljan da isto toliko izvuče sada u januaru.

Pitanje koje se samo nameće jeste i ono da li bi Đorđević konačno mogao da se vrati u Crvenu zvezdu. Crveno-beli su ulaskom u Ligu šampiona finansijski ojačali i ne bi im predstavljalo problem da za Đorđevića daju 700.000 evra.

Podsetimo, Zvezda i Đorđević su već letos pregovarali.

- Bio je kod nas na razgovoru. Mrkela, Milojević i jas smo pričali s njim. Jeste nam želja. Ima mnogo ponuda. Ne vodi ga samo novac, jaču ponudu je imao od Rome nego Lacija, ali je procenio da neće imati prostora pored Totija. Napravio je dobru karijeru u Italiji i Francuskoj - rekao je Zvezdan Terzić letos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    4. januar 2019 | 11:18

    Kada smo ga hteli hteo je u Kjevo, i tada je vec bio "mator" a tek sada je u godinama ... Ne treba nam sada imamo dobre napadace !

  • Zulender 2

    4. januar 2019 | 10:03

    Njegovo vreme je proslo. Jos da daju 700 hiljada. Bolje forsirati Joveljica...

  • hm

    4. januar 2019 | 11:12

    boaci joveljic pavkov.Boaci je vrhunski napadac nista ja tu nebih dirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA