Prijović pred transferom karijere: Milioni su na stolu, a on je jednim smajlijem doveo navijače do ludila (FOTO)

Za reprezentivnog napadača se interesuju dva bogata kluba iz Kine i Saudijske Arabije

  • 0
Aleksandar Prijović Foto: Profimedia/Uppa sports, Wikimedia

Aleksandar Prijović nalazi se na prekretnici u karijeri! PAOK-ov "ubica", kako ga zovu navijači crno-belih na meti je dva bogata kluba iz Azije, koji su započeli borbu za njegov transfer.

PAOK ne želi da proda svog najboljeg napadača, ali vlasniku kluba Ivanu Savidisu su vezane ruke, jer Prijović u ugovoru ima klauzulu da je slobodan, ako neko plati obeštećenje od 10 miliona evra.

Prema informacijama koje dolaze iz Kine, Gvangžu Evergrande je spreman da plati 10 miliona evra i da dovede u svoje redove srpskog reprezentativca, ali zainteresovan je i bogati Al Itihad iz Saudijske Arabije, koji je počeo da opipava puls.

Navijači oba kluba na društvenim mrežama uveliko su počeli akciju slanja poruka Prijoviću na Instagramu, ne bi li ga privoleli da dođe kod njih.

I sam Prijović je zapalio maštu navijača ovih klubova jer je objavio sliku gde emotivno reaguje, uz smajli sa tigrom.

- Mod zveri aktiviran - napisao je Prijović, posle čega je dobio oko 10.000 komentara, uglavnom navijača iz Saudijske Arabije, koji mu šalju žuto-crna srca i pišu da dođe u njihov klub.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on

Ovo može da se shvati i kao Prijovićev pritisak na klub da ga pusti, jer grčki mediji pišu da on želi transfer, koji bi mu obezbedio višemilionski ugovor, dok sa druge strane PAOK želi da mu dovede

Za Al Itihad već nastupa jedan srpski fudbaler - Aleksandar Pešić, koji je prošlog leta prešao iz Zvezde u Saudijsku Arabiju za četiri miliona evra.

VIDEO: Aleksandar Prijović prešao u guslare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA