Oglasio se Maradona posle priče da je životno ugrožen: Hvala što brinete, šaljem vam poljupce!

Legenda argentinskog fudbala ističe da nema potrebe za zabrinutost

  • 1

Vest da je Dijego Maradona u bolnici i da je hitno operisan zbog unutrašnjeg krvarenja, zabrinula je čitav fudbalski svet, koji se divi argentinskoj legendi.

Maradona je dobio hiljade poruka na društvenim mrežama, a on se nekoliko sati kasnije sam javio i poručio svojim fanovima da nema potrebe da brinu i da je dobro.

- Želim da vam zahvalim na porukama ohrabrenja. Žao mi je što ste bili zabrinuti bez razloga. Želim da vam kažem da se ništa nije dogodilo, da sam dobro. Danas se brinem o mojim unucima, Benju i Diegito Matijasu i mom sinu Dijego Fernandu. Šaljem vam svima poljubac - napisao je Maradona na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Diego Maradona Oficial (@maradona) on

Maradona je tokom svog života često imao zdravstvene probleme, pre svega uzrokovane konzumiranjem kokaina. U poslednje vreme je Maradona često rastrojen, daje čudne izjave, a rastao se i sa verenicom Rocio Olivom, što je uticalo na njegovo ponašanje.

VIDEO: Ovako izgleda hram Boga Maradone u Napulju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA