≫ 

Vučića pitali o smrti Šekularca: Pojavio mu se osmeh na licu, a onda je izgovorio reči koje će se pamtiti (VIDEO)

Predsednik Srbije se tokom obraćanja medija dotakao i smrti druge Zvezdine zvezde

  • 41

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijima dobio pitanje i o tome kako je primio informaciju da je umro Dragoslav Šekularac.

- Kako ste vi kao Zvezdaš primili infomaciju da je umro Dragoslav Šekularac? - pitala je novinarka, na šta je Vučić odgovorio uz osmeh, jer, kako kaže, koliko god da ste tužni, nemoguće je da se osmeh ne pojavi na licu zbog svega što je Šekularac uradio.

Dragoslav Šekularac; Foto: MN Press

- Koliko god da ste tužni, i vama se pojavio osmeh na licu za sve što je veliki Šeki uradio. Porodici izražavam saučešće. Za sve što je uradio,za srpski sport, ne samo za Crvenu zvezdu - legenda ostaje legenda! To ne možete da izbrišete. Činjenica da je neko umro nikada neće promeniti to da je on legenda i da će zauvek biti tu. Za to se trebalo roditi i biti uspešan kao što je bio veliki Dragoslav Šekularac - rekao je Vučić.

Pogledajte video:

Predsednik Srbije poslao je i telegram saučešća porodici i Fudbalskom klubu Crvena zvezda povodom smrti Dragoslava Šekularca.

- Duboko me je ožalostila vest da nas je napustio Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda i vrstan jugoslovenski reprezentativac. Na stotine odigranih utakmica i postignutih golova, na desetine osvojenih titula i kupova u igračkoj i trenerskoj karijeri, predstavljaju njegovo zaveštanje kako srpskom tako i svetskom fudbalu. Šeki je fudbal igrao, voleo i živeo. Otišao je u legendu kao uzor brojnim generacijama, koje se i danas dive fudbalskim umećima i veštinama našeg vrhunskog driblera - navodi se u telegramu predsednika Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    5. januar 2019 | 15:33

    Ova legenda ce nastaviti da zivi u nasim srcima!

  • Boban

    5. januar 2019 | 15:30

    Takvu zvezdu kao sto je Šekularac nema ko nije voleo.Kako Vučić tako i cela crveno-bela Srbija.

  • Draga

    5. januar 2019 | 15:42

    Sekularac ce kao legenda i kao covek zauvek ostati u nasim srcima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA