≫ 

Juventus kontroliše VAR, zato više ne gledam italijanski fudbal: Teške optužbe na račun šampiona ustalasale Čizmu

Direktor RAI 2 televizije Karlo Frećero se, kaže, samo šalio...

  • 2

Juventusova dominacija u italiji mnogima je "trn u oku", posebno što su i ove sezone neke pobede "bjankonera" bile diskutabilne i što je svaka sporna situacija rešena VAR presudom, išla u korist prvaka. 

U takvom ambijentu javna reč protiv torinske "Stare Dame" ume da odjekne vrlo jako.

Nju je izgovorio direktor stanice RAI 2 Karlo Frećero, i to na svojoj promociji na pomenutu funkciju jedne od najuticajnijih televizijskih kuća u Italiji.

On je tom prilikom, kada se povela priča o fudbaku, rekao:

- Gledam samo Premijer ligu Engleske, jer Juventus uvek pobedi u Italiji. To je zato što su okupirali VAR, to je stvarno nečuveno. Oni kontrolišu VAR. Manipulišu, rade te stvari, i te i neke durge.. To je iritantno - rekao je Frećero, pa povišenim tonom završio "Forza Roma!".

Pošto je njegova izjava začas izazvala buru među temperametnim Italijanima "svih boja", morao je brže bolje da se izvinjava, čak i svom lokalnom prodavcu novina koji mu je zapretio da ga nikad više neće uslužiti sve dok ne čuje izvinjenje.

- Rekao sam mu (prodavcu), da sam se šalio sve vreme. Video sam na internetu da ima 7-8 miliona "Juventina", što je potvrda snage kluba. Ljudi su mi rekli da su povređeni zbog toga što sam rekao, zatečeni su bili, i uvređeni, ali sve je to bila šala. Samo smo se malo našalili. Fudbal je jedini trenutak kada bi svi trebalo da budemo veseli i raspoloženi. Izvinjavam se svim navijačima Juventusa, ali i dalje smatram da nije trebalo da dobiju onaj penal protiv Sampdorije - aludiroa je Karlo na nedavni meč na kojem su viđene čak tri VAR situacije, dve u korist šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA