Nije prošao probu u Barseloni, Milanu i Čelsiju, a sada vredi 250 miliona!

Upravo toliko Totenhem traži od potencijalnih kupaca za Eriksena

  • 1
Eriksen slavi gol u dresu Totenhema Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen nije na prodaju! Ni Realu, niti bilo kome drugom! Ustvari, jeste! Ali za sumu od 250 miliona evra koliko Totenhem traži za ovog danskog vezistu.

Iako Eriksen ima samo još 18 meseci ugovora sa Pevcima, direktor ovog kluba Danijel Levi je ''doneo'' odluku da je njihov plejmejker slobodan da pređe u Real samo u slučaju ponude od pomenutih 250 miliona.

Levi se na ovaj korak odlučio, jer je saznao da je aktuelni šampion Evrope već opipao Eriksenov puls i da su zvali pre dva meseca. Međutim, engleski mediji javljaju da će definitivno odustati od pokušaja da ga dovedu posle ovog Levijevog poteza.

Za Eriksena se interesuje i Mančester junajted, ali je i za Crvene đavole cena ista - 250 miliona evra!

Zanimljivo, Eriksen je pre 12 godina bio na probi u Barseloni, Milanu i Čelsiju koji su smatrali da Danac nije kalibar za njih. Nekoliko meseci je pokušavao da se izbori za ugovor u jednom od ova tri kluba. Nije uspeo, što je 2008. iskoristio Ajaks i doveo ga u svoje redove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan95

    8. januar 2019 | 19:42

    Haha gde ode ovaj fudbal...samo Ronaldo i Messi toliko vrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA