Najnovije pojačanje Reala ima neverovatnu klauzulu u ugovoru: Ako samo primiriše Junajtedu...

Madriđanima se nikako ne isplati da Dijaza prodaju na Old Traford

  • 0

Braim Dijaz je u ponedeljak postao prvo pojačanje Reala za 2019. godinu, a mnogi su ostali u čudu kada su videli da je ofanzivni vezista (19) potpisao ugovor sa ''kraljevskim klubom'' na šest i po godina!

Međutim, još čudnija je klauzula koju Dijaz ima u svom ugovoru potpisanom sa Madriđanima. Klauzula koja se tiče Mančester junajteda.

Naime, s obzirom na to da je Dijaz u Real stigao iz Mančester Sitija, Građani su učestvovali u kreiranju ugovora i klauzule koja se u njemu nalazi. A ona glasi - ukoliko Real proda Dijaza Junajted, čak 40 odsto od transfera ide na Etihad.

Inače, Real je Sitiju za Dijaza platio 17.5 miliona.

- Ovo je najvažniji dan u mom životu. Dolazak u tim i klub o kojem sam sanjao kao dečak, ovo je najbolji božićni poklon za mene. Kada sam odlazio iz Mančester Sitija razmatrao sam tri opcije. Prva je bila Real Madrid. Druga takođe Real Madrid i treća opet Real Madrid. Nisam hteo nigde drugde da idem - jasan je bio Dijaz na predstavljanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA