≫ 

Mirković progovorio o sumornoj finansijskoj situaciji u klubu: Nema se za pojačanja...

Trener Partizana svestan da će malo toga moći da poboljša u ekipi zbog nezavidne finansijske situacije u kojoj se nalazi klub

  • 31

Kao retko kada poslednjih godina, Partizan je počeo zimske pripreme sa jakim naznakama da se neće pojačavati novim igračima koji su u uovom trenutku i te kako neophodni crno-belima da se kvalitet tima podigne na viši nivo.

Trener crno-belih je takvu situaciju objasnio najjednostavnijom mogućom konstatacijom: "nema se".

Na novinarsko zapažanje "da ekipa posle dugo vremena sa istim kadrom završava polusezonu i počninje pripreme", Mirković je dao vrlo precizan odgovor.

- Takva je situacija, takve su mogućnosti. Jedino što mogu da kažem je da idemo dalje sa ovim kadrom. Idemo dalje... - rekao je Bata, pa dodao na temu pojačanja:

- Mislim da je sve uslovljeno eventualnom prodajom nekih igrača, tako da dok to ne bude bilo, mislim ne možemo da pričamo u tom pravcu.

Mirković na okupljanju igrača pred start priprema za novu sezonu Foto: Nikola Tomić

Posle burne završnice sezone, Mirković je imao sastanak sa čelnicima kluba, još tada mu je predočeno da neće biti "bombi" za januar.

- Rekao sam već (za pojačanja). Vidite, tu smo gde jesmo. Znam šta u životu znači kad se nema, takva je situacija. Ne možete da tražite nešto kad nema.

Na konstataciju novinara da onda "ni od vas onda niko ne bi trebalo da traži nešto, Mirković je odgovorio:

- Ako bi se gledao taj lanac, onda bi trebalo da je tako.

Ipak, ciljevi Partizana ostaju nepromenjeni.

- Pobeđivanje je obaveza. Tako je uvek u Partizanu. Ko god je u Partizanu u bilo kom momentu, to je obaveza i cilj. Zbog veličine kluba i tradicije ne možemo da razmišljamo drugačije.

VIDEO: Prvi trening Partizana u novoj godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    9. januar 2019 | 11:58

    Управа напоље !!!

  • ГЦГ

    9. januar 2019 | 12:48

    Илиев, јеси потписао онај папир на коме стоји: ,,Ја, Ивица Илиев, дајем неопозиву оставку из професионалних разлога и датог обећања да ћу то учинити због...”? Били су празници, па рекох да нисам можда пропустио тај детаљ...

  • Racki

    9. januar 2019 | 13:06

    Kako vas nije sramota ....gde su novci breee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA