Ronaldova bivša brutalno optužila Portugalca: Kristijano je psihopata! Pretio je da će me iseći na komade i baciti u reku! (FOTO)

Još jedna optužba na račun napadača Juventusa

  • 3

Bivša djevojka Kristijana Ronalda, Džesmin Lenard, prozvala je portugalsku zvezdu psihopatom i zapretila da će otkriti njegovu pravu prirodu.

Ona tvrdi da joj je Portugalac, dok su se zabavljali, pretio da će je "iseći na komade, staviti telo u vreću i baciti u reku", ukoliko se bude viđala sa nekim ili izlazila iz kuće.

Lenardova je navodno u javnost izašla sada zbog optužbi o silovanju s koijima se as Juventusa susreće.

Podsetimo, napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje američkog modela Ketrin Majorge, a sve je rešeno tako što je Portugalac Ketrin isplatio 300 hiljada evra kako bi je ućutao, a krivicu nije priznao.

Ronaldo i Majorga u Las Vegasu 2009. godine; Foto: Profimedia

Silovanje se navodno dogodilo pre devet godina u sobi u Las Vegasu, a Ronaldo je tada, tvrdi Majorga, rekao kako je on dobra osoba, osim što ima "jedan posto zla u sebi".

Jasmin je stala u odbranu Amerikanke Ketrin Majorge i ubeđena je da je sve što je Majorga izjavila istina, jer navodno dobro poznaje Portugalca.

- Niko zaista ne zna kakav je on. Užasno je ukoliko se ljudi oslanjaju samo na jedan deo njegovog karaktera. Posle dugog razmišljanja odlučila sam da potražim Ketrin Majorgu i njene advokate kako bi im pružila svesrdnu pomoć u rešavanju ovog slučaja. Ne mogu više da slušam njegove laži.

- Imam snimke koji će biti od neprocenljive važnosti za Ketrin i njen tim. Imam hiljadu poruka od njega. One sa seksualnom sadržinom se apsolutno poklapaju sa onima koje je slao Ketrin Majorgi. Priznao mi je da ima ozbiljne mentalne probleme. On je brutalan lažov i psihopata - rekla je Jasmin.

Printscreen: Instagram/cristiano

- Stotine poruka u kojima on sa smehom govori kako psihički zlostavlja majku svoje dece i tretira je kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Majorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gde otkriva sve laži oko svoje dece i njihove majke.

- On je nasilnik i lažljivac, ceo njegov život je laž - napisala je Džesmin u jednom od dvadesetak "tvitova" na svom profilu, a otkrila je kako je Ronaldo plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njenu decu. Detaljnije možete videti  OVDE.

VIDEO: Sada je jasno zašto Ronaldo ne izlazi iz teretane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    9. januar 2019 | 19:11

    Te Amerikanke uvek koriste svoje zakone kako bi nekom uzele lovu uostalom kako i Amerika pljacka druge drzave njihovim zakonima a oni svoje interese imaju svuda i za njih zakoni ne postoje.

  • Dragan

    9. januar 2019 | 18:11

    Prikrivaju geya.

  • Jea

    10. januar 2019 | 10:15

    Nazalost ovakve devojke postaju idoli u nasoj Srbiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA