Partizanove brige na startu priprema: Marković povredio koleno, preuzeo ga najveći stručnjak za oporavak fudbalera!

Fudbaler ima problema sa hrskavicom kolena, ali to neće uticati na eventualni transfer u inostranstvo

  • 0

Iako je uredno bio upisan na spisak fudbalera koji su se odazvali prozivci trenera Zorana Mirkovića, defanzivac Partizana Svetozar Marković ipak nije odradio prvi trening sa ekipom, niti će biti na raspolagnju stručnom štabu bar još desetak dana. Fudbaler ima lakšu povredu hrskavice kolena i radiće individualno dok se problem ne sanira.

Marković ne vuče pomenutu povredu “od juče”, bolove je osećao i tokom jesenjeg dela sezone, ali je često i sam ignorisao celu situaciju, što je vremenom došlo na naplatu. Pred poslednju utakmicu prvog dela takmičenja sa Mačvom iz Šapca se požalio, ali je bol saniran i odigrao je ceo meč.

Svetozar Marković; Foto: MNPress

Ipak, kasnije je morao na terapije, a zatim je brigu o njemu preuzeo Andreja Milutinović, jedan od najboljih svetskih stručnjaka za fizičku pripremu i oporavak fudbalera. Marković će i narednih desetak dana raditi sa Milutinovićem, a zatim će biti podvrgnut testu kako bi se utvrdilo da li je u potpunosti spreman da se uključi u rad sa ostatkom ekipe.

Treba i napomenuti da pomenuta povreda neće uticati na eventualni transfer Markovića, koji je još ranije planiran, jer je lakše prirode.

Podsetimo, za Markovića je izuzetno zainteresovan Viljareal, koji je počeo pregovore sa crno-belima

VIDEO: Mirković: Đerlek dobio boginje, Mačvu ne zaboravljam tako lako

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA