≫ 

Porodica Savidis zaratila sa Prijovićem: Kontroverzni vlasnici PAOK-a se nisu uz lepe reči oprostili od našeg golgetera!

Nije sve prošlo prijateljski

  • 9
Aleksandar Prijović i Ivan Savidis Foto: Tanjug/AP

Bura se ne stišava oko odlaska Aleksandra Prijovića iz PAOK-a!

Naš golgeter će u Al Itihadu inkasirati 27 miliona evra za četiri i po godine, sarađivaće sa Slavenom Bilićem i ovo je prilika karijere, što se ne propušta.

Razumeju to mnogi navijači PAOK-a i nisu kivni, Prijović će dobiti i paprene bonuse za pobede i golove, pa bi na kraju čak mogao da dođe do zarade i do 40 miliona!

Deset miliona evra pripašće PAOK-u, u kom se navijači opraštaju od Prijovića na društvenim mrežama, ali mediji navode da se porodica koja drži klub Savidis, naljutila.

Naime, sin kontroverznog Ivana Savidisa, Jorgos, poručio je Prijoviću "da koliko god misli da je dobar, za svakog postoji zamena".

Primetili su Grci i da su jedni druge prestali da prate na društvenim mrežama, a PAOK čak nije uspeo da izboksuje kompletnu isplatu odjednom, pristao je tek na rate... 

Aleksandar Prijović prešao u guslare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadoredstar

    9. januar 2019 | 18:47

    Samo budale se emotivno primaju jer je sve danas biznis od rodjenja do smrti??!!Tu emocije ne postoje jer ako postoje ili unište čovijeka ili ga koče u životu??!!

  • Bahahahaha

    9. januar 2019 | 18:20

    Karleusa na aparatima, mislim da ce joj to sto Dusko vise nije najplaceniji Srpski fudbaler teze pasti od eventualnog razvoda...

  • Falk

    9. januar 2019 | 22:47

    Čovek ima 29 godine u paok zaradjivao 1,5 miliona od arapa dobio 6 bez bonuse misli da obezbedi budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA