Murinjo obavio razgovor sa Florentinom Perezom: Povratak u Real sve bliži, već zna i koja pojačanja su potrebna!

Portugalac bi mogao na klupu velikana sa Santjago Bernabeua znatno ranije ukoliko Santjago Solari ne ostvari dobre rezultate u nastavku sezone

  • 7
Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo je prošlog meseca ostao bez posla nakon što je Mančester junajted izgubio od najvećeg rivala Liverpula rezultatom 3:1.

Otkad je napustio svoju poziciju, dvostruki osvajač Lige šampiona je bez posla, a sve je to ispratio predsednik Benfike, Luis Filipe Vieira, koji je Murinju rekao da će imati dobru platu ako je spreman da preuzme posao.

Murinja nije dovoljno zainteresovala Benfika i želi ponudu većeg kluba! Na njegovoj meti je klub koji je ranije vodio - Real Madrid.

Žoze je otvoren za saradnju u Madridu, ali ima dva uslova, prenosi Mundo Deportivo.

Ne iznenađuje to što Mourinho želi uverenje o tome koliko će morati novca da potroši kako bi pojačao ekipu, koja je trenutno na petom mestu u Primeri i rekao je predsedniku Reala Florentinu Perezu da želi da ojača Real Madrid u odbrani i napadu.

Foto: Guliver/Carlos Alvarez/Getty Images

Madridu nedostaju golovi jer je Kristijano Ronaldo otišao za Juventus i razumljivo je da Murinjo oseća da mu je potrebno pojačanje u ovoj oblasti ako želi da uspe u ovom klubu.

Iako je trenutni trener Santjago Solari delimično stabilizovao ekipu, pretpostavlja se da se neće ostati duže od juna 2019. godine.

Bivši strateg Porta, Čelsija, Intera, Reala i Mančester junajteda bi mogao ponovo biti predstavljen kao trener madridskog tima i ranije, ukoliko bi Solarijevi rezultati postali još gori.

Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

VIDEO: Ovako je Murinjo prozivao druge trenere dok je bio u Junajtedu

(S.Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA