Igricama protiv boginja i dosade: Đerlek otkrio kako krati vreme u kućnom karantinu

Supertalentovani fudbaler Partizana sprečen da se odazove zbog nenadanog zdravstvenog problema

  • 1

Redovnoj prozivci na početku nove fudbalske sezone nisu prisustvovala dva igrača Partizana, Rikardo Gomeš, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali i mladi Armin Đerlek, koji je dobio ovčije boginje (varičele).

Pored Armina Đerleka, trener Mirković neće moći još uvek da računa na Marka Jankovića i Svetozara Markovića, koji su na posebnom režimu rada i treninga kako bi se što pre priključili ekipi na terenu.

Đerlek je za klupski sajt pričao o nenadanom zdravstvenom problemu koji ga je snašao.

- Da nije ozbiljno, bilo bi smešno. Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe - kaže mladi Novopazarac. 

Boginje su u "odlaznoj fazi" pa će se uskoro Đerlek javiti Mirkoviću i krenuti sa pripremama.

- Dobio sam ih pre 7 dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bih trebao na kontrolu – kazao je za sajt kluba Armin.

Boginje je Đerlek dobio od bratanca, a vreme koje uglavnom provodi u karantinu kod kuće prekraćuje omiljenom zanimacijom tinejdžera.

- Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga.

Saigrači ga zovu i raspituju se za zdravstveno stanje.

- Baš mi je bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto. Javljaju se igrači, pitaju kako sam: Bambi, Sveta i drugi…Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve. Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove. Pozdravljam sve i budite uz Partizan − poručuje kratko Đerlek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA