≫ 

Zvezda naciljala slovenačkog golmana, ako Borjan napusti klub?

Navodno, crveno-beli se interesuju za Matica Kopnika koji brani za Panionios

  • 0

Iako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio da će Milan Borjan ostati na Marakani, ne bi bilo iznenađenje da se sjajni golman u zimskom prelaznom roku ipak odluči za promenu sredine.

Pre svega zbog činjenice da je na meti nekoliko evropskih klubova, kao i to da ima ugovor sa crveno-belima do 2020. godine. Ni Zvezda ne bi pravila problem Borjanu u slučaju adekvatne ponude, pogotovo ako ona uključuje dobrobit za obe strane.

A čini se da su crveno-beli već pronašli eventualnu zamenu za Borjana, jer slovenački portal ''Ekipa 24'' tvrdi da je na meti srpsog šampiona golman Panioniosa Matic Kotnik.

Kotnik na jednom od treninga Pintskrin: Youtube

Kotnik ima 28 godina i jedan je od najboljih golmana u grčkom šampionatu. Koliko se njegovi kvaliteti cene, govori i podatak da ga želi Olimpijakos.

Takođe, Kotnik je na meti Ingolštata, Bornmuta, Redinga i Brentforda, kao i španskog Eibara i kiparskog Apolona, ali i tri američka MLS ligaša.

Slovenci navode i to da je Kotnikova cena oko 750.000 evra i da ugovor sa Panioniosom ima do 2020. godine.

>>> Porazom od Sitija Liverpul je smanjio zalihu na četiri boda, i sada će mu svaki meč biti izuzetno važan jer Gvardiola diše za vratom. Kvota da će Crveni danas od 16.00 pobediti u Brajtonu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brajton - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA