Crno-beli i Brežančić? Niko nije zvao, ali prelazni rok je živa stvar: Menadžer Maravić otkrio koje su šanse Partizana da potpiše levog beka!

Postoji interes nekoliko klubova sa zapada Evrope, igrač bi tu i želeo da ostane. Sve ostalo su priče bez utemeljenja, kaže agent fubalera Ueske

  • 4

Potraga Partizana za levim bekom, kako god se okrene, svodi se samo na jedno ime – Ivana Obradovića. Crno-beli su imali jednu alternativu i to Nemanju Antonova, koga su kontaktirali, ali je fudbaler odbio da se vrati u Humsku, a gradom se pronela priča da je na listu dopisano ime i Rajka Bržančića.

Nekadašnji fudbaler osvajača Kupa Srbije, Bežanije, Metalca, Čukaričkog, AZ Alkmara, ima još šest meseci ugovora sa španskom Ueskom i sasvim druge planove, koji nisu vezani za povratak u srpski fudbal.

Zastupnik fudbalera Alfredo Fredi Maravić kaže za Telegraf da Brežančić zbog male minutaže teži da napusti Uesku, ali da Partizan u ovom momentu nije opcija, niti je bilo kontakta dve strane.

- Prelazni rok je živa stvar i nikada ne znate šta može da se dogodi, ali Rajko Brežančić pre svega ima ugovor sa Ueskom još šest meseci. Takođe postoji i nekoliko opcija da ga već sada preuzme drugi klub na pozajmicu do isteka tog ugovora i da od leta potpiše novu saradnju sa nekim od tih klubova. Gledamo samo kako da napravimo pravi modus da i igrač i klub budu zadovoljni – kaže Fredi Maravić.

Gde je Partizan u toj priči?

- Iskreno ću vam reći, niko nas nije zvao iz Partizana, a i ta opcija u ovom trenutku jednostavno nije realna. Postoji interes nekoliko klubova sa zapada Evrope, igrač bi tu i želeo da ostane. Sve ostalo su priče bez utemeljenja – zaključuje Maravić.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA