≫ 

Barsa spremila transfer koji niko nije očekivao! (VIDEO)

Kristijan Stuani blizu je prelaska na Kam Nou

  • 0

Napadač Ðirone Kristijan Stuani blizu je prelaska u Barselonu za 15 miliona evra, prenose brojni španski mediji.

Barselona je spremna da aktivira otkupnu klauzulu za iskusnog fudbalera, trećeg strelca Primere sa 12 golova, i dovede ga na Nou Kamp.

Stuani ima izlaznu klauzulu od 15 miliona evra, koju će Barsa da aktivira. Sa druge strane u svlačionici Barse preovladava mišljenje da bi prava akvizicija bio Olivije Žiru, kome na leto ističe ugovor sa Čelsijem i može besplatno da dođe na Kamp Nou tokom leta.

Nakon odlaska Munira El Hadadija u Sevilju, katalonskom klubu potrebno je pojačanje u napadu za rotaciju i izbor je pao na 32-godišnjaka iz Urugvaja.

Mnoge bi moglo da iznenadi da Barsa dovodi igrača od 32 godine, ali Stuani je u neverovatnoj formi i godine mu ne predstavljaju problem da igra u životnoj formi.

Samo je Barselonin tandem Lionel Mesi - Luis Suarez dao više golova od Stuanija ove sezone u španskom prvenstvu, a koliko je bio efikasan potvrđuje i statistički podatak od 33 gola na 47 utakmica za Ðironu.

Stuani je ranije igrao za Midlzbro, Espanjol, Rasing Santander, Levante, Albasete, Ređinu i klubove u domovini Bela Vista i Danubio.

Pogledajte neke od njegovih golova:

VIDEO: Odbio sam Zvezdu i Partizan, hoću u Premijer ligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA