≫ 

Solskjer počeo čistku u Junajtedu: Ovo je prvi igrač koji "leti" sa Old Traforda!

Belgijanac je letos potpisao novi dvogodišnji ugovor, ali će mu Junajted dopustiti odlazak

  • 5

Maruan Felaini će postati prva žrtva vladavine Ole Gunara Solskjera, a Mančester junajted je spreman da čuje ponude za belgijskog vezistu. Felaini je kao zamena imao dva ulaska na teren  na čak šest pobedničkih utakmica, očigledno je da mu nema mesta u timu.

Uprkos tome što je letos potpisao dvogodišnji ugovor, klub će mu dozvoliti da ode, ali samo ako je dobra ponuda u pitanju. Istakli Milan, Porto, kao i kineski fudbalski klub Gvangžu Evergrande koju su se zainteresovali za 31-godišnjeg fudbalera.

Foto: Tanjug/AP

Kada je stigao iz Evertona, Felaini je svoj prošli ugovor potpisao za 27 miliona funti. Naleteo na brojne kritike fanova, ali je zato bio visoko cenjen od strane Žoze Murinja.

Bivši trener Mančester Junajteda imao je posebno mesto za njega i znao je kako da iskoristi njegovu fizičku snagu i spretnost u vazdušnim duelima, dok Solskjer ima drugačiji pristup, stil igre i nema mesta za Maruana, čiji su dani u Mančesteru odbrojani.

Mančester junajted je trenutno u seriji od pet vezanih pobeda u Permijer ligi od imenovanja Solskjera za trenera i trenutno su na deobi 5. mesta sa Arsenalom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

VIDEO: Čime se voze Zvezdini fudbaleri?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. januar 2019 | 11:55

    Дал гробари планирају чистку, с обзиром да је код њих поларна зима већ дууууже време. Мада, не верујем, пошто рекоше да иступају..

  • BG

    16. januar 2019 | 16:03

    Solskjer konacno radi nesto sto je trebalo posle velikog SER Alex Fergusona...a to je da se nastavi ofanzivno da se igra...

  • Tiši

    16. januar 2019 | 14:28

    Konacno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA