Radnički iz Niša doveo povremenog reprezentativca Crne Gore, ali i igrača kog Vladimir Stojković dobro pamti (VIDEO)

Na Čair je stigao iskusni Damir Kojašević

  • 1

Fudbalski klub Radnički dobio je veliko pojačanje za prolećni deo sezone, pošto je ugovor sa Nišlijama potpisao Damir Kojašević!

Reč je o povremenom reprezentativcu Crne Gore (31) koji igra na poziciji ofanzivnog veziste, klasične „desetke“, koja je u ovom prelaznom roku označena kao primarna na Čairu.

Kojašević u Radnički stiže iz kazahstanskog Šahtjora iz Karagandija, a pre toga je nastupao za Dečić, poljske timove Jageloniju i Gornjik, Zetu, Sarajevo, Budućnost, kazahstansku Astanu, uzbekistansku Lokomotivu iz Taškenta, Mladost iz Podgorice, Vardar i Vojvodinu.

Upravo je u dresu Vojvodine dao gol Partizanu u Humskoj, i to u 88. minutu za 1:1. Tada se iskoristio kiks Vladimira Stojkovića, ušunjao se i doneo bod Lalama (od 5.00 na videu ispod)

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je sedam utakmica i postigao jedan gol.

Podsetimo, Radnički su ove zime pre Kojaševića pojačali krilni igrači Nikola Čumić i Petar Petrović, kao i desni bek Marko Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. januar 2019 | 01:12

    Не испуштајте 2 место Нишлије. Заслужено би било, а и због правде. А и овај новајлија би могао да га додатно искомплексира, "вајног" бившег голмана репке...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA