≫ 

Pakao Anrija se nastavlja, ne pomaže ni Fabregas: Srbin "pocrveneo" u goleadi protiv tužnih Kneževa (VIDEO)

Mitrović poslat u svlačionicu zbog neopreznog starta, ali već tada je bilo jasno kome idu bodovi. Navijači Monaka odmah po završetku meča zahtevali odgovore od igrača

  • 1

Još jedan bolan poraz pretrpeo je Monako Tijerija Anrija, Strazbur se "prošetao" kroz Kneževinu gde je slavio rezultatom 5:1.

Nikako da krene ekipi kojoj se nedavno pridružio Sesk Fabregas, ne pomaže ni Španac da se situacija popravi, a protiv Strazbura utakmica nije mogla gore da počne po domaći sastav: Naldo je kao poslednji igrač odbrane srušio s leđa napadača Strazbura i nakon VAR provere dobio direktan crveni karton već u 7. minutu.

Nastavak meča bio je uzbudljiv, ali iznad svega mučan po tim iz Kneževine.

Gosti su poveli preko Ajorkea i Tomasona 2:0 u razmaku od samo pet minuta, da bi tračak nade stigao od Falkaa za prilazak na gol zaostatka pred odlazak na odmor.

 

Drugo poluvreme donelo je nove neprijatne prizore po navijače Monaka - tri gola Strazbura za poptuni slom Anrijevog tima, koji još čeka na pobedu kod kuće od dolaska slavnog Francuza na klupu.

Treći je bio pravo malo remek delo u režiji Sisokoa, koji je sa dvadesetak metara pogodio gornji levi čošak gola Monaka, mada do prilike verovatno ne bi ni došao da je Fabregas bio oprezniji u svom kaznenom prostoru gde je izgubio loptu, a igrač Strazbura u nastavku akcije na sjajan način matirao golmana domaćeg tima.

Do kraja je viđen još jedan crveni karton, zaradio ga je srpski internacionalac Stefan Mitrović zbog neopreznog rekršaja nad igračme Monaka. Išao je otvorenim đonom bivši reprezentativac Srbije i zasluženo zaradio isključenje.

Strazbur je ova pobeda izbacila na peto mesto, dok je Monako pretposlednji tim lige sa samo 15 bodova.

Posle meča bilo je napeto pod tribinom sa najvatrenijim navijačima kluba, nekolicina ih je sišla na atletsku stazu da razgovara sa igračima.

Foto: twitter/EugeneOEA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA