≫ 

Partizan zakazao sednicu UO: Na dnevnom redu finansije, transferi, presek stanja u klubu...

Čelnici crno-belih će raspravljati na temu prelaznog roka, ali i poslovanja kluba

  • 12

Predstojeća radna nedelja biće verovatno jedna od najbitnijih u Partizanu kada je u pitanju prelazni rok, pa su čelnici kluba iz Humske tim povodom zakazali sednicu Upravnog odbora, koja će biti održana tokom sutrašnjeg dana, saznaje Telegraf.

Crno-beli će tokom naredne sedmice angažovati još dva pojačanja i to napadača Dejana Georgijevića iz Ferencvaroša (pozajmica na godinu, sa mogućnošću otkupa), a završni pregovori se vode i sa norveškim Stromsgodsetom u vezi sa angažovanjem veziste Tokmaka Nguena.

Tema će svakako biti i finansije, koje su, pak, usko vezane za prodaju fudbalera. Pre svih Saše Zdjelara, koji je već duže vreme u završnim pregovorima sa francuskim Bordoom, te Svetozara Markovića, za koga postoje interesovanja sa nekoliko strana, ali još uvek ne i konkretna ponuda koja zadovoljava Partizan.

Naravno, nije isključeno da se do kraja zimske "pijace" dogode još neke promene igračkog kadra i to u oba smera.

Haderfild je u poslednjih devet kola osvojio samo bod, pa je kvota na pobedu Mančester Sitija svega 1,13. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Hadersfild – Mančester Siti.

U poslednjih sedam sudara ovih timova Lacio je izvukao samo bod, ali se nova pobeda Napolitanaca plaća primamljivom kvotom 1,85. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Napoli – Lacio.

Na svih pet mečeva ovih timova videli smo bar po tri gola, na četiri je prošla igra GG3+, sada vredna kvote 2,10. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Barselona – Leganes.

(Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    20. januar 2019 | 12:39

    Pa zar ne istupate komsije drage?? Kod vas vecni cirkus??!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. januar 2019 | 12:04

    Сигурно су пословали успешно. Па колико су само зарадили на Суми. Сума сумарум, чиста позитива. Па Бамби, па..остаће им за бурек..

  • Mire

    20. januar 2019 | 12:38

    O ostavkama nista .Uprava napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA