≫ 

Siti nastavio poteru za Liverpulom, Totenhem u 93. minutu srušio Fulam! (VIDEO)

Lagana pobeda za Pepa

  • 0

Fudbaleri Mančester sitija nastavili su poteru za Liverpulom u Premijer ligi!

Pobedili su Građani rutinski Hadersfild na gostovanju, pa će i dalje kaskati za Liverpulom sa samo četiri boda zaostatka.

Očekivano, domaćini nisu imali kapacitet da se izbore sa zahuktalim timom Pepa Gvardiole, a sve je počelo golom Danila u 18. minutu, kasnije su Sterling i Sane postavili konačan rezultat u 56. minutu, posle čega je sve bilo lakše gostima.

Danilo je mrežu zatresao uz dosta sreće, igrača Hadersfilda je lopta pogodila i preusmerila pravac, Sterlingu je idealno centrirao Sane na peterac, da bi na kraju i sam Sane postigao pogodak.

U ovoj situaciji, Aguero ga je lepo uposlio za trk ka golu i laganu realizaciju, uoči susreta sa Njukaslom, koji će biti naredna prepreka u odbrani titule.

 

Na ovom meču, Sane je potvrdio sjajnu formu, jer je od starta prošle PL sezone na 53 meča imao 24 asistencije i 18 golova, u proseku je akter pogotka na svakih 87,2 minuta!

Sa druge strane, Fulam je protiv Totenhema poveo i na kraju izgubio sa 2:1.

U ovoj sezoni kao da je suđeno Fulamu da sve ide naopako, Mitrović je ekipu na teren izveo kao kapiten, ali se sve neslavno završilo.

Delovalo je obećavajuće kada je Ljorente u 17. minutu zatresao svoju mrežu, ali je Ali u 51. izjednačio.

Bilo je šansi na obe strane, Mitroviću je jedan gol ponišetn zbog ofsajda, a u 93. minutu je Vinks presudio, udarcem glavom na petercu.

Još jedna nevolja zadesila je Pevce na ovom meču, posle Kejna se i Ali povredio, pa je iznet u 86. minutu, kada je Nkudu dobio šansu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA