≫ 

Ponosan sam što sam prvi Srbin u Dinamu! Komnen Andrić oduševio Hrvate posle istorijskog transfera (VIDEO)

Srušene su barijere!

  • 9

Komnen Andrić je potpisao ugovor sa zagrebačkim Dinamom, i to petogodišnji, nakon prelaska iz Intera iz Zaprešića.

Ponosan je što je prvi Srbin koji je pojačao Dinamo otkad je Hrvatska samostalna, a na društvenim mrežama su uglavnom pozitivni komentari. Komnen se munjevito pridružio i saigračima, koji se spremaju za novu sezonu u Beleku.

- Svestan sam koliko je Dinamo veliki klub, koliko moj dolazak u takav klub sa sobom nosi odgovornosti. Srećan sam što sam prvi igrač Srbin u Dinamu otkako postoji Hrvatska, a bio sam i prvi Srbin kapiten jedne hrvatske ekipe, mog bivšeg kluba Intera. Volim te izazove, zaista me čine srećnim. Dobio sam nekoliko stotina čestitki, iz Srbije i Hrvatske i svi opravdavaju moj dolazak u Dinamo - rekao je Andrić za "Jutarnji list", a potom je dao intervju i za klupski sajt.

Komnen je inače rođen u Novom Pazaru, a igrao je za Radnički Kragujevac, OFK Beograd, Belenenses, Žalgiris i Inter Zaprešić.

Vanja Udovičić za Telegraf o Svetskom prvenstvu u fudbalu, infrastrukturi, uspesima srpskog sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. januar 2019 | 19:55

    Na sta si ponosan? Hoces li mozda zajedno sa njima da pevas Tompsonove pesme o klanju Srba, da skandiras "za dom spremni", "ubij, zakolji da Srbin ne postoji" ...? Neke stvari ne bi trebalo da imaju cenu, a ti si se prodao za male pare. Bolje da se zaigrao u bilo kom drugoligaskom klubu, a mogao si da odes i u bolji klub u nekoj normalnoj drzavi.

  • Hulk

    21. januar 2019 | 06:00

    Pustite decka da igra fudbal.

  • Ja

    21. januar 2019 | 07:20

    Nisi prvi, na stotine Srba je igralo tamo pre tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA