≫ 

Anri babu igrača Strazbura nazvao k**vom, pa se izvinio: Znate, to je rečnik ulice... (VIDEO)

Legenda će morati da poradi malo na samokontroli

  • 0

Fudbaleri Monaka doživeli su debakl protiv Strazbura sa 5:1, što je potpuno iz takta izbacilo trenera Tjerija Anrija.

On je priznao da je jednom od fudbalera rekao kako mu je baba k**va, što je izazvalo veliki skandal, u već prvoj ozbiljnoj profi sezoni sa jednim klubom za legendarnog napadača.

Anri je izgubio nerve pri 1:2, u 43. minutu, kada je igrač Strazbura Keni Lala pokušavao da zadržava vreme zadržavajući loptu.

Tijeri je tada izneo spomenutu psovku uz opasku da je tek 43. minut, a nakon toga je i sudijama rekao da je ovo previše i da poluvreme treba da se završi.

Kamere su ga ipak uhvatile i morao je da se oglasi.

- To je samo izraz ulice, nažalost. Žao mi je zbog komentara sa klupe, to je bila ljudska reakcija, ljudski je grešiti. Nekada to kažem na engleskom, a tada to možda i nije toliko upadljivo. Šalim se, nije trebalo da to izgovorim - rekao je Anri.

 

Monako je sada 19. na tabeli, pretposlednji i u zoni ispadanja, a Anri je usput imao zamerke i na VAR, jer nije korišćen u situaciji kada je rezultat bio neizvestan i kada je mogao da se svira penal za Monako.

Pogba se unervozio jer mu ne ide i rekao Matiću da ima lice gubitnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA