≫ 

Gazda fenjeraša brutalno odgovorio Napoliju i De Laurentisu: Seljak koji nije osvojio ništa

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis dobio je od Frozinonea odgovor na prozivku koju je uputio, i to kakav

  • 2

De Laurentis je rekao da bi klubove poput Frozinonea trebalo kažnjavati jer su "ispali iz lige istog trenutka kada su u nju i ušli", ali i da "ne privlače ni gledaoce, ni emitere da prate njihove utakmice".

- Ovakve izjave dolaze od nekoga ko ima napolitanski sindrom. U životu i fudbalu, potrebno je poštovanje koje ja nisam od njega doživeo. Uvek sam investirao u fudbal i izgradio nam novi stadion novcem od TV prava, što De Laurentis izgleda još nije uradio. Ne znam zašto je tako istupio u javnosti, ali mi deluje kao manjak poštovanja od jednog seljaka - poručio je vlasnik Frozinonea Mauricio Stirpe.

Stadion San Paolo na kom igra Napoli izgleda prilično istrošeno, a ekipa igra veoma dobro, ali pored Juventusa u ligi gotovo da deluje nemoguće osvojiti bilo šta.

- Takođe bih voleo da kažem da ne prihvatam savete od nekoga ko poslednjih godina nije osvojio praktično ništa - rekao je Stirpe.

Frozinone je posle 20 odigranih utakmica pretposlednji, 19. na tabeli Serije A sa samo deset bodova. Napoli je drugi sa 47 bodova iza Juventusa koji ima 56.

VIDEO - PSŽ vodi, Kavani za 10 minuta uspeo što Liverpul i Napoli nisu za 90

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA