≫ 

Zvezda startovala sa 8:1! Crveno-beli moćni na startu priprema, dvojica debitanata tresli mrežu!

Crveno-beli su idealno započeli pripreme, iako je sada samo fizička sprema u fokusu

  • 13

Fudbaleri Crvene zvezde protiv kiparskog drugoligaša Akritasa odigrali su prvi pripremni meč, slavili su sa 8:1 uz golove debitanata Milunovića i Vukanovića.

U prvoj fazi priprema na Pafosu, Zvezda je fokusirana na fizičku spremu, pa se igra samo jedna utakmica, uoči prelaska u Antaliju na dvonedeljnu završnu fazu.

Vladan Milojević je iskombinovao ekipu, bilo je startera i drugopozivaca, mladih talenata, pa su startnu postavu sačinili Popović, Gobeljić, Savić, Milunović, Terzić, Čaušić, Meleg, Kafu, Ebisilio, Jevtović i Pavkov.

Foto: FK Crvena zvezda

Već u 3. minutu, Milan Pavkov je zatresao mrežu sa ivice kaznenog prostora, pošto je lobovao Akritasovog dvometraša, golmana Kamaru.

U nastavku, Zvezda je dominirala i vršila pritisak, Meleg i Ebisilio su imali šanse, a iskoristio je samo Milunović. U 30. minutu je Čaušić posle kornera pogodio prečku, a odbijenu loptu je Milunović glavom sproveo u mrežu na svom debiju.

Kanonada se munjevito nastavila, Kafu je zatresao mrežu na pas Jevtovića, a Ebisilio je postavio 4:0 nakon 45 minuta igre.

Foto: FK Crvena zvezda

Jevtoviću nije uspelo da zatrese mrežu, a Pavkov je imao jedne atraktivne makazice, mogla je i "petarda" brzo da pukne.

Zvezda je drugo poluvreme počela u postavi Stanković, Hajdin, Stojković, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Jirka, Marin, Vukanović, Joveljić, a brzo se goleada nastavila preko Hajdina, a malo kasnije je Jirka uzdrmao prečku na pas Marina.

Babić je to ispravio, opet na pas Marina, koji je pokazao da vrhunski razigrava ekipu, Joveljić je postigao sedmi gol na pas nesebičnog Vukanovića, a novajlija iz Napretka je i sam postigao gol u završnici meča.

Nije Zvezdi utisak pokvario previše gol primljen u 83. minutu, kada je strelac bio Lukaidis.

VIDEO - Čime se voze Zvezdini fudbaleri?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czv

    22. januar 2019 | 18:32

    Gazi, lomi...

  • X

    22. januar 2019 | 18:56

    Protiv kiparskog drugoligasa?!?!?!? I posle nam je krivo kad primimo 6 komada od Psg-a. Trebalo je naci neke mnogo jace protivnike

  • Igra tamo negde...

    22. januar 2019 | 18:06

    A gde je mrkela?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA