≫ 

Morbidno, navijači već odaju poštu Sali i sahranjuju svaku nadu (FOTO) (VIDEO)

Sumnja se na najgore, tačno, ali polako ljudi

  • 1

Navijači Kardifa i Nanta već su odali pošto fudbaleru Emilijanu Sali (28), Argentincu koji tek što je potpisao za klub iz engleske Premijer lige. Avion Pajper Malibu koji je prevozio Salu od Nanta do Kardifa nestao je iznad Engleskog kanala, a potraga za napadačem i pilotom aviona obustavljena je do srede.

Ispred stadiona Kardifa pored spomenika Frederika Čarlsa Kinora, bivšeg igrača Kardifa osvanuli šalovi i cveće u pomen Emilijanu Sali. Takođe, na ulicama Nanta, više stotina ljudi takođe je odalo pošto igraču koji je nosio dres tog kluba od 2015. godine do subote, kada je prešao u Kardif za 17 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP

Premda se o njegovoj sudbini ne zna ništa (većina zvaničnika sumnja na najgore) ipak deluju preuranjeno reakcije navijača koji su unapred "sahranili" centarfora. Ukoliko se obistine najgore slutnje, Sala ne bi ni stigao da zaigra za Kardif iako je najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

 

VIDEO - Fudbaleri Lestera odali počast vlasniku kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA