≫ 

Poslednji skandal presudio: Anderleht ipak spremio šut kartu za Ognjena Vranješa!

Nije u planovima!

  • 18

Dani Ognjena Vranješa u Anderlehtu su odbrojani, prenose belgijski mediji.

Zbog ponašanja van terena, u Anderlehtu traže način da se otarase Vranješa, traži mu se novi klub, ali stvari u finišu januarskog prelaznog roka ne idu baš glatko.

- U slučaju Vranješa, najbolja opcija je rastanak - ne ostavlja dilemu sportski direktor Anderlehta Mihael Versuren.

Vranješ nije u planovima trenera, diskreditovao se ponašanjem van terena, podržavao je huliganizam navijača AEK-a, a nedavno je podigao prašinu skandalom u Srbiji, objavljivanjem fotografija za koje tvrdi da pripadaju Jeleni Karleuši.

- Juče su trenirali igrači koji nisu u planovima za A tim, Vranješ nije u ovoj ekipi zbog igračkih kvaliteta, više zbog stvari koje se ne tiču terena - jasan je Versuren.

Preostalo je da se popriča sa Vranješom i njegovim agentom.

- Naravno, ne mogu nikoga isterati iz kluba, igrač ima ugovor, ali fudbaleri koji su treća opcija, moraju sa sobom da raskrste šta im je najbolje.

VIDEO - Prvi potez Ognjena Vranješa nakon skandala sa Jelenom Karleušom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karma

    22. januar 2019 | 21:42

    Tako i treba ovom starletanu !! Umislio da je neko i nesto i da ce blacenjem Jelene i Duska da se uzdigne! Podrzavaju ga samo muskarci kao sto je on i zene koje vole bas ovakve starletane.. Sramota za muski rod!

  • DARKO 100%

    22. januar 2019 | 20:40

    Tako rade ozbiljni klubovi,neprimereno ponasanje van terena isto utice na karijeru,ni jednom ozbiljnom klubu netreba da se kompromituje zbog nijednog igraca koji svojim neprimerenim ponasanjem samo stetu moze naneti klubu,NASI DOMACI KLUBOVI BI NESTO MOGLI I UCITI OD DRUGIH ,POGOTOVO AKO POKAZUJU POZITIVNE PRIMERE

  • 🐤

    22. januar 2019 | 22:24

    @Darko 100% Darko uvek se slazem sa tvjim komentarima treba neko ovoj ljigi da pokaze gde mu je mesto ovo je bruka za muski rod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA