Milunović debi u Zvezdi začinio golom: Posle pogotka, rešio je da napravi i veliku promenu!

Fudbaleru Zvezde znači broj 19, pa će ga preuzeti posle ove utakmice

  • 0

Visoki štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović zabeležio je debi protiv Akritasa, u prvoj ovogodišnjoj utakmici i jedinoj na zimskim pripremama u Pafosu.

Šampion Srbije trijumfovao je sa 8:1 protiv lokalnog drugoligaša na Kipru, a Milunović je činio štoperski tandem sa Vujadinom Savićem, već u prvom poluvremenu dao je gol

- Bila nam je ovo prva utakmica i sve je, hvala Bogu, prošlo vrhunski, ali ne može ovaj meč da bude merilo. Biće mi potrebno vreme za adaptaciju na potrebe i trenera i ekipe. Ipak, verujem da neće biti problema - kaže Milunović.

Čaušić je posle kornera u 30. minutu pogodio prečku, a Milunović je bio na pravom mestu da loptu glavom prosledi u mrežu za vođstvo od 2:0.

- Presrećan sam što sam posle dužeg perioda odigrao utakmicu i baš sam zadovoljan kako smo odradili ovaj prvi deo zimskih priprema u Pafosu. Sama utakmica, gol i pobeda su šlag na tortu, jer smo završili uvodni deo priprema i još smo „teški“. Rezultat je odličan, još bolje bi bilo da nismo primili taj gol, ali neka se samo nastavi ovako.

Milunović je nastupio u crveno-belom dresu sa brojem 25, ali će doći do promene.

- Ceo život igram sa brojem 19 i mislim da ću uzeti sada taj broj.

Sumirao je i rad tokom devet dana u Pafosu.

- Iskreno sam vrlo zadovoljan, jer sam imao dužu pauzu. Prolazim fazu adaptacije i ovi uvodni, kondicioni treninzi su odlično prošli. Dobro smo svi trčali. Po povratku imamo dan odmora i brzo nastavljamo dalje. Dobro je što imamo pet utakmica u Turskoj, da se što bolje spremimo kroz mečeve i da se mi novajlije što brže upoznamo sa saigračima i uklopimo. Nadam se da ćemo onda nastaviti pobedonosni niz - poručio je Milunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA