≫ 

Partizan vs. Dinamo - otkazano! Crno-beli beže od snega u toplije krajeve (FOTO)

Vremenske prilike u prestonici uticale na odluku da se ipak ne igra u "Zemunelu".

  • 6

Najavljena kontrolna utakmica između Partizana i Dinama iz Pančeva, koja je trebalo da se odigra danas od 11 časova, u sportskom crntru crno-belih u Zemunu je - otkazana. Razlog su vremenske prilike, odnosno snežni porivač koji se stvorio tokom noći u Beogradu i onemogućio timove da odmere snage.

Takav epilog su dva stručna štaba takođe ukalkulisala prilikom ugovaranja utakmice, jer nisu želeli da rizikuju bespotrebne povrede fudalera pred početak druge faze priprema.

Partizan će otuda zato nastaviti sa dosadašnjim radom, a već za vikend tim iz Humske se seli u toplije krajeve, tačnije u Tursku gde ih očekuje pet provera.

Crno-beli će u Beleku, u kome će boraviti od 26. januara do 8. februara, odigrati utakmice sa češkim Slovanom, poljskom Krakovijom, ukrajinskim Šahtjorom, ruskim Krilima Sovjetov našeg trenera Miodraga Božovića i sa Mladosti iz Doboja, članom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

(Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA