≫ 

Otkrivamo šta su Zvezdini operativci zahtevali od francuske policije na saslušanju u Parizu o meču sa PSŽ-om!

Mitar Mrkela i Stefan Pantović dali su izjave povodom utakmice 2. kola Lige šampiona

  • 23
Mitar Mrkela je u Parizu branio interese Crvene zvezde; Foto: Marko Todorović

Predstavnici Crvene zvezde, sportski direktor Mitar Mrkela i operativac kluba Stefan Pantović bili su u Parizu, gde su saslušani u Tužilaštvu Francuske povodom istrage zbog meča PSŽ - Crvena zvezda u 2. kolu Lige šampiona, koju je PSŽ dobio sa 6:1, a koji je posle pisanja L'Ekipa podigao veliku prašinu.

Francuski list je objavio informacije, koje im je doturio navodno kredibilan izvor UEFA, da je neko pokušao da uplati 5 miliona evra na poraz Zvezde od pet golova razlike protiv šampiona Francuske.

Tim povodom je Francuska policija pokrenula istragu, a u sklopu nje obavljeno je i saslušanje Pantovića i Mrkele, koji su bili u Parizu u utorak, gde su dali izjave.

Stefan Pantović u sredini, između Zvezdana Terzića (desno) i Svetozara Mijailovića (levo); Foto: MN Press

Mrkela nije bio spreman da daje izjavu tim povodom posle našeg poziva preusmerio nas je na klub i poručio je da je dogovor da se o tome samo Zvezda oglašava.

Telegraf je uspeo da dođe do informacije sa Marakane o samoj istrazi i došli smo do saznanja da su Mrkela i Pantović otišli u Pariz na insistiranje upravo Zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana je poslao dopis Tužilaštvu Francuske sa željom da se obavi saslušanje čelnika kluba i da su na raspolaganju svi članovi Zvezde. Tužilaštvo je izabralo Mitra Mrkelu i Stefana Pantovića, koji su i dali izjave, ali su i preneli zahtev francuskoj policiji da

- Otišli smo na naš zahtev u najranijem terminu da damo izjave, kako bi dali sva pojašnjenja vezano za organizaciju utakmice i samu utakmicu, kao i da bi insistirali na tome da francuska policija što pre krene u istragu ko stoji iza pokušaja narušavanja ugleda kluba - saopšteno nam je iz Zvezde.

Kako saznajemo, Zvezda je preko svojh advokata, koje predvodi Erik Dupond Moreti, "kralj svih francuskih advokata" odlučila da tuži NN lice, i sada je cilj da se otkrije ko je "kredibilni doušnik" UEFA, kako bi klub povukao dalje korake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gravedigger

    23. januar 2019 | 14:40

    Ugleda kluba hahahahahaha.

  • N N

    23. januar 2019 | 14:39

    Katanac bre malo im sto prave cirkus u ovoj cirkus ligi pa misle da isto mogu i po Evropi. Pisali su im 100 puta gradjani Srbije o svim malverzacijama ovde pa sta se onda trazi ko je dousnik. Radi posteno i nemas cega da se plasis.

  • Viktor

    23. januar 2019 | 13:10

    KATANAC ZA ZVEZDU HHAHAHHA🔐🔐🔐🔒🔒🔒🔒🔒🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA