Policija uhapsila igrača koji se tukao sa Mitrovićem: Kamara došao na trening Fulama i napravio haos!

Francuz je ovim incidentom definitivno završio karijeru na Krejven Kotidžu

  • 0

Napadač Fulama Abubakar Kamara uhapšen je u sredu tokom treninga ovog kluba, jer je učestvovao u tuči sa jednim članom osoblja!

Tačnije, Kamara je navodno fizički napao člana stručnog štaba Klaudija Ranijerija koji ga je nedavno odstranio iz ekipe.

Da se nešto desili, potvrdila je i policija:

- Policija je pozvana u ponedeljak nešto posle 17 časova nakon informacija o tuči u trening kompleksu. Tom prilikom policajci su priveli čoveka u 20-im godinama zbog kriminalnog postupka. On se nalazi u pritvoru u londonskoj policijskoj stanici. Ispitivanje se nastavlja - saopštio je portparol policije.

Nije dugo trebalo ni Fulamu da se oglasi.

Printscreen: Youtube/Spurs{XY}

- Klub je zahvalan na brzoj rerakciji policiji nakon prijavljenog incidenta. Uhapšenom licu neće više biti omogućen ulazak u trening kompleks i neće moći da učestvuje u klupskim aktivnostima. Sarađivaćemo sa policijom na ovom slučaju.

Podsetimo, Kamara je nedavno imao i fizički kontakt sa srpskim napadačem Aleksandrom Mitrovićem baš na treningu Fulama. Francuz je maltretirao joga trenera, a Srbin to nije želeo da dopusti i stao je u odbranu trenera.

Takođe, Kamara je napšravio glupost na jednoj utakmici Premijer lige kada je oduzeo Mitroviću loptu i promašio penal. Naš fudbaler ga je tada spasio golom u nadoknadi vremena, međutim, Kamari sada nije bilo spasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA