Iguain promovisan u Čelsiju skoro u isto vreme kada i njegov naslednik od 35 miliona u Milanu!

Argentinac se slikao sa direktorkom, a Rosoneri odmah objavili da je Pjontek zvanično njihov

  • 0

Gonzalo Iguain je postao novi igrač Čelsija, a njegova zamena Kšištof Pjontek je postao novi igrač Milana! I to samo nekoliko trenutaka nakon što je Argentinac promovisan na Stamford Bridžu!

Dok je Iguain završavao potpis u društvu Marine Granovskaje, direktorke Plavaca, Poljak Pjontek je prošao lekarske preglede i otišao da i on stavi paraf.

S tim da je Pjontek sa Rosonerima potpisao ugovor na četiri godine, a Iguain će igrati u Londonu kao pozajmljen igrač. Đenova je za Pjonteka dobila 35 miliona evra, a ovaj napadač je na 21 meču dao čak 19 golova.

Iguain iza sebe nije imao neku jesen, ali će ponovo sarađivati sa Mauriciom Sarijem koji ga je trenirao u Napoliju!

- Čim se pojavila mogućnost da pređem u Čelsi odmah sam pristao. Oduvek sam simpatisao istoriju ovog kluba i divan stadion u Premijer ligi na kojem Plavci igraju. Engleska je zemlja u kojoj sam oduvek želeo da igram. Nadam se da ću uspeti da uzvratim Čelsiju na poverenju dobrim igrama na terenu. Jedva čekam da počnem da igram i nadam se da ću se brzo adaptirati - jasan je bio Iguain.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA