≫ 

Kao od stakla: Nejmar opet povređen (VIDEO)

Brazilcu se baš ne da

  • 0

Zvezda Pari Sen Žermena Nejmar zavrđio je utakmicu protiv Strazbura nešto ranije zbog obnovljene povrede desnog stopala. Njegov tim nije imao mnogo problema da pobedi Strazbur sa 2:0 u šesnaestini finala Kupa Francuske ali ipak ima zbog čega da brine.

Nejmar je povređen samo mesec i po dana nakon što je iz istih razloga morao van igre i protiv Bordoa, pred revanš sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. U meču sa Strazburom u sredu, izašao je u 62. minutu, a klub je potvrdio da je reč o povredi metatarzalne kosti.

Brazilca očekuje magnetna rezonanca kako bi se utvrdilo okoliko je povreda ozbiljna, ali je zbog nje i ranije imao muka. Pre dve godine je propustio mesec i po dana. Parižane očekuje nastavak sezone u Ligi šampiona 12. februara kada igraju protiv Mančester junajteda.

Totenhem na Stamford donosi prednost od 1:0 iz prvog meča polufinala Liga kupa, ali je osakaćen povredama, između ostalih, neće igrati ni Kejn. A kvota na keca, uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Totenhem.

VIDEO - Nejmar za 2:0, cela Zvezdina odbrana nije mogla ništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA