≫ 

Ekskluzivno! Zvezda uzvratila udarac Partizanu: Crveno-beli potpisuju fudbalera večitog rivala za 10.000 evra!

Napadač će overiti saradnju na tri godine, a zatim biti prosleđen u omladinsku selekciju crveno-belih

  • 15

Fudbalska sudbina se nije poigrala samo sa Radivojem Bosićem (19), koji je u petakj dana stigao u Partizan iz redova najljućeg rivala – Crvene zvezde i potpisao četvorogodišnji ugovor, već je deli njegov vršnjak iz tabora kluba iz Humske – Martin Novaković (18), koji će koliko sutra u u drugom smeru - na stadion “Rajko Mitić”, saznaje Telegraf.

Zvezda će Partizanu tim povodom isplatiti 10.000 evra obeštećenja, odnosno trening kompenzaciju na konto ulaganja u školovanje igrača.

Napadač će potpisati profesionalni ugovor sa crveno-belima na tri godine, posle čega će, u dogovoru sa klubom, biti prosleđen u omladinsku selekciju, gde će pokušati da se izbori za status prvotimca u budućnosti.

Pisali smo još krajem oktobra da je takav epilog vrlo moguć, jer je mladi napadač, iako je to učinila nekolicina njegovih saigrača iz generacije, odbio da potpiše profesionalnu saradnju sa crno-belima u avgustu, smatrajući da je ponuda kluba morala da dođe mnogo ranije.

Već tada je stupio u kontakt sa Crvenom zvezdom, gde je dobio tri puta bolje finansijske uslove (prvi profesionalni ugovor u Partizanu podrazumeva platu od oko 1.000 evra mesečno, odnosno 12.000 godišnje) i obećanje da će dobiti više prostora za napredak.

Partizan je isprva pokušao da razgovara sa Novakovićem i njegovom porodicom, ali kako nije urodilo plodom, više se niko u Humskoj nije obazirao na odluku igrača. Ubrzo je i suspendovan u omladinskoj selekciji, te je u minula tri meseca trenirao odvojeno od ekipe.

Čim su se stekli uslovi u prelaznom roku, fudbaler je pismenim putem zatražio ispisnicu od Partizana, pošto mu je u međuvremenu istekao i stipendijski ugovor, a sutra će pristupiti najvećem rivalu i započeti novo dokazivanje.

VIDEO: Čime se voze Zvezdini fudbaleri?

Totenhem na Stamford donosi prednost od 1:0 iz prvog meča polufinala Liga kupa, ali je osakaćen povredama, između ostalih, neće igrati ni Kejn. A kvota na keca, uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Totenhem.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran...

    24. januar 2019 | 14:57

    sve je to normalno, svako ide tamo gdje misli da mu je bolje i da ce brze napredovati... samo smo mi indijanci pa na to gledamo ko da je ne znam ni ja sta... obojici momaka sve najbolje ubuduce i da pokazu da im maticni klubovi nisu bili u pravu sto su ih olako pustili...

  • Rola

    24. januar 2019 | 15:07

    Široko mu polje neka ide ko gde hoće samo nebi trebali da se prepucavamo i ujedno da osporavamo igrače samo neka dobro igraju pa makar igrali i u Borcu iz Čačka.

  • SRBIN

    24. januar 2019 | 14:53

    Пишете Звезда плаћа три пута више то му дође 3000 евра месечно, па то немају ни играчи супер лиге у Србији првотимци, зато људи хајмо сви у омладинцима звезде за три хиљаде евра месечно, толику плату дати детету од 18.год. за кога сем родитеља и људи из комшилика нико и незна и није чуо-дрскост,и безобразлук и има само у земљи Србији и звезди, и само чије ли паре дају господа из клуба, наградно је питање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA