≫ 

Šilja pakuje kofere: "Prekobrojni" Pešić napušta Al Itihad posle jednog datog gola! Evo gde bivši fudbaler Zvezde nastavlja karijeru!

Dolazak Prijovića dodatno je motivisao čelnike kluba da se Šilji zahvale na saradnji

  • 11

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić po svemu sudeći nije se najbolje snašao u dresu Al Itihada, pa će posle samo 9 meseci promeniti klub. 

Kako prenose mediji u Saudijskoj Arabiji, popularni Šilja odigrao je samo 11 utakmica i postigao 1 gol, a sledeća estinacija za njega će biti Seul. Klub iz Južne Koreje raskinuo je ugovor sa srpskih internacionalcem Bojanom Matićem, koji je nekada igrao za Mačvu, što je otvorilo prostor da mesto stranca popuni upravo Pešić.

Da podsetimo, dolaskom Aleksandra Prijovića, Al Itihad je prekoračio dozvoljeni broj stranaca pa je uprava kluba odlučila da za nekadašnjeg fudbalera crveno-belih iznači kao "prekobrojnog".

Kako sezona u Južno jKoreji počinje početkom marta, Šilja će imati priliku za debi u dresu novog kluba protiv Pogang Stilersa.

VIDEO: Aleksandar Pešić pimpuje sa malom loptom

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    24. januar 2019 | 20:42

    Tu se vidi razlika kad Partizan proda igraca on igra..Ovi lagano prvenstvo 20 golova iz nepostojecih penala...

  • Rici77

    24. januar 2019 | 20:32

    A ovde bio golgeter!!!Pa kako je odjednom zaboravio da daje golove????

  • Branko

    24. januar 2019 | 20:54

    Jedino kod nas moze da da puno golova kao U Cz,Jagodiji al preko ne?!A zasto?!Ovde dogovore da taj i taj igrac daju i po tri na utakmici a onda ga prodaju i dele profit!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA