≫ 

Suze na treningu Nanta zbog nestalog Sale: Jedan igrač se rasplakao u naručju Halilhodžića (VIDEO)

Tuga...

  • 0

Prilično potresno delovao je poslednji trening Nanta, na kom su svi igrači bili mislima uz Emilijana Salu.

Niko ne zna kakva je tačno sudbina fudbalera koji je prešao u Kardif, pa nestao zajedno sa avionom u kom su bili samo on i pilot.

Foto: Tanjug/AP

Koban privatni let rastužio je celu fudbalsku Evropu, a posebno je teško porodici, prijateljima i dojučerašnjim saigračima u Nantu.

- Upravo sam saznao da je potraga prekinuta. Teško je i govoriti o ovome... Svi smo šokirani - rekao je Vahid Halilhodžić, trener Nanta, koji je možda malo bolje podneo tragediju nego pojedini igrači, koje je morao da teši, potpuno slomljene.

- On je bio tako dobar, drag, ljubazan, pun poštovanja, pravi je ratnik koji je mnogo voleo klub. Imao sam poseban odnos sa njim. Dugo smo razgovarali na dan njegovog odlaska. Zahvalio mi se, mnogo toga je rekao. Nikad nisam čuo da neko može reći nešto loše o njemu. Veliki dečak - kaže Vaha.

Foto: Tanjug/AP

- Poštovaćemo porodicu koja još nema potvrdu o smrti, nada još postoji. Ne znam da li je mršava ili ne, čekamo čudo i nadamo se da će stići. Neće biti minuta ćutanja dok ne potvrde, čekamo.

Foto: Tanjug/AP

Madžid Voris, napadač iz Gane, plakao je u naručju Halilhodžića, a klub i navijači odaju počast Sali, uz trunku vere i poruku: Nadamo se i dalje!

VIDEO - Otac poginulog fudbalera Emilija Sale od suza jedva došao do reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA