Zvezda još nije dobila ponudu za Srnića: Menadžeri se raspituju, oglasio se i fudbaler!

Krilni napadač crveno-belih je za Telegraf priznao da ništa nije čuo o ponudi Las Palmasa

  • 6

Iako je tokom dana odjeknula informacija da je odlazak Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde u Las Palmas praktično gotova stvar, Telegraf saznaje da španski drugoligaš još nije poslao zvaničnu ponudu za krilnog napadača crveno-belih!

Ali jeste istina da se pomenuti klub preko menadžera raspitivao za momka koji ove sezone nije u prvom planu trenera Zvezde Vladana Milojevića. Iako je protiv Liverpula na Marakani odigrao za čistu desetku, a prethodne sezone bio jedan od ključnih igrača u pohodu ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Takođe, Telegrafu je potvrđeno da su pomenuti menadžeri ''govorili'' o cifri od 250.000 evra koju bi Las Palmas eventualno punudio i upravo preko menadžera španski klub opipava Zvezdin puls.

Srnić će definitivno ići na drugi deo priprema u Tursku, a Zvezda mu, prema saznanjima našeg portala, neće praviti problem ukoliko bude imao zadovoljavajuću finansijsku ponudu.

- Videćemo najpre kakva će ponuda biti, pa ću da razmislim. Trenutno nisam čuo ništa o interesovanju Las Palmasa - rekao je Srnić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    25. januar 2019 | 12:46

    ZA SOPOT JE PRAVI.

  • Keli

    25. januar 2019 | 12:48

    Mora da je dobar 😂

  • Niko

    25. januar 2019 | 17:50

    Malo je to para za zvezdinog vojnika.bojle prodati Ebisilija za 1.5 miliona jer mu je to maksimum.a dati Srni sansu jer vredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA