≫ 

Lionel Mesi ne dozvoljava kraj! Fudbaleri celog sveta mole policiju da nastave da traže Emilijana Salu

Slavi Argentinac se pridružio pozivima iz sveta fudbala kako bi se nastavila potraga za nestalim napadačem Kardif sitija Emilijanom Salom i njegovim pilotom

  • 4

Novi napadač Kardifa, Argentinac Emilijano Sala (28), koji je nedavno potpisao za člana Premijer lige, vodi se kao nestao, pošto je avion kojim je leteo izgubio vezu sa kontrolnim tornjem u ponedeljak uveče.

Vođa spasilačkih ekipa Dejvid Barker saopštio je da je završena potraga za nestalim fudbalerom i da su šanse da ima preživelih ekstremno male.

Foto: Tanjug/AP

Zvaničan prekid svih aktivnosti spasilačkih ekipa mnoge poznate igrače, Saline kolege, naterao je da se oglase i pokušaju da utiču na francuske vlasti da se potraga nastavi.

Među njima je i Lionel Mesi.

- Sve dok postoji mogućnost, čak i tračak nade, tražimo da ne prestajete sa pretragom - napisao je napadač Barselone na instagramu.

Argentinac je u istom obraćanju poslao poruku ohrabrenja Salinim najbližima.

 Kako je Ajntraht završio 2018, tako je i počeo 2019. godinu - pobednički. Srpska kolonija iz Frankfurta ozbiljno pretenduje na mesto u Ligi šampiona, a za to će joj biti potrebne i pobede na gostovanjima. Danas gostuju Verderu (18.30) i kvota na dvojku je 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verder - Ajntraht.

Sva moja snaga i podrška usmerena je ka njegovoj porodici i prijateljima.

Ovo su samo neki od fudbalera koji ne dozvoljavaju kraj potrage:

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero takođe je urgirao da se potraga ne zaustavi.

Salin bivši saigrač se moli i šalje podršku.

Još jedan fudbaler šalje podršku porodici i prijateljima.

- Za Salu, za njegovu porodicu i voljene, potraga ne može da se zaustavi! Moramo ohrabriti policiju da nastave potragu! Sala je ratnik, morate da verujete u njega -napisao je Florian.

Emilijano je živ! Znam da je negde na sredini kanala: Sestra fudbalera Kardifa preklinje da se potraga za igračem nastavi! (VIDEO)

Premijer liga je u međuvremenu saopšila da će sve utakmice narednog kola početi minutom tišine u znak poštoanja prema Sali.

VIDEO: Navijači pale baklje zbog smrti Emilijana Sale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    26. januar 2019 | 08:14

    Podrška porodici j kolegama iz Srbijd.

  • iskreno

    26. januar 2019 | 11:29

    a sto ti milioneri od fudbalera se nisu setili da svako da po 10soma skubili bi 10miliona pa bi mogli da ga traze i godinu dana. malo je sve to sumljivo da ni avion nisu pronasli. pajper nije bas bas tako mali. nit je ono pacifik

  • Tarik Metovic

    26. januar 2019 | 08:32

    Ima nade Emilijano je pratio na Instagramu pre neki dan 400 a sad 399

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA