≫ 

Prekid zbog topovskog udara i poraz Marselja: Baloteli strelac na debiju za Olimpik, Radonjiću poništen gol (VIDEO)

Viđen je do sada najradikalniji vid nezadovoljstva pristalica Olimpika koji su ubacivanjem topovskog udara prekinuli meč

  • 4

Fudbaleri Marselja poraženi su od Lila 2:1 u meču 21. kola francuskog prvenstva, na debiju Marija Balotelija za tim Rudija Garsije. 

Italijan je bio strelac jedinog gola za domaći tim pošto je ušao u igru, međutim pogodak je stigao kasno, gosti su do tada preko sjajnog Pepea stekli kapitalnu prednost i sačuvali je do kraja burne utakmice, prekinute u drugom poluvremenu zbog ubacivanja topovskog udara sa tribine.

Grunulo je tokom jednog prekida, eksplozivni udar je detonirao blizu aut linije, a sudija je gotovo istog trenutka proglasio prekid meča i poslao igrače ka svlačionicama.

Tek posle polusatnog većanja utakmica je nastavljena.

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić bio je starter u ekipi Marselja, odigrao je čitav meč, a postigao je i gol u povoju meča koji mu je poništen zbog ofsajda u kojem se našao Grk Mitroglu.

Na drugoj strani, najbolji strelac Lila Pepe pogodio je pred kraj poluvremena, a stvari su se za Olimpik dodatno zakomplikovale kada je Tovan zaradio direktan crveni karton u 67. minutu.

I sa destoricom, igrači Marselja su napadali, tražili izlaz iz neprijatne situacije. U međuvremenu je Baloteli ušao sa klupe, ali je Pepe "ubio" utakmicu novim golom posle kontre.

Tračak nade za Olimpik bio je pogodak kontroverznog Balotelija, međutim malo je vremena ostalo do kraja da domaći tim izbegne osmi poraz ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA