≫ 

Zvezda ima mesta za još dva pojačanja, a Ivanić je jedno od njih!

Hoće li crveno-beli uspeti da ''završe'' crnogorskog reprezentativca ove zime?

  • 3

Najavili su čelnici Crvene zvezde da će ovo biti nikad mirniji prelazni rok, ali istovremeno i da će ovog januara napraviti kostur ekipe za evropske kvalifikacije koje crveno-bele očekuju na leto. Kako sada stvari stoje, verovatno one za Ligu šampiona.

Klub su ovog januara napustili Nenad Krstičić i Miloš Degenek, ali su stigle zamene u vidu Miloša Vulića i Nemanje Milunovića. Takođe, Erik Jirka se vratio sa pozajmice is Spartaka, dok je na Marakanu stigao i Aleksa Vukanović.

A prema navodima Sportskog žurnala, mesta u timu Vladana Milojevića biće za još dva pojačanja - Mirka Ivanića i Milana Gajića!

Ivanić u duelu sa Srnićem tokom meča Zvezda - BATE Foto: Tanjug/AP

Ivanić je pristao da obuče crveno-beli dres, ali Zvezdu koči visoko obeštećenje koje je BATE Borisov zakucao. Obeštećenje koje je nešto malo manje od milion i po evra.

Zvezda se nada da će Belorusi još spustiti cifru, jer ne žele da izdvajaju toliki novac za igrača kom u decembru ove godine ističe ugovor. Crveno-belima, dakle, ne ''gori pod nogama'' i ukoliko Ivanić ne dođe sada nema sumnje da će na leto zadužiti Zvezdinu opremu.

Gajić je, s druge strane, odbio Partizan i čeka rasplet sa Zvezdom. A rasplet je eventualan odlazak Milana Rodića u slučaju dobre ponude.

Gajić u dresu mlade reprezentacije Srbije Foto: MN Press

To bi značilo da bi se Marko Gobeljić preselio levo, a onda bi u tom slučaju bilo više prostora za Gajića desno.

Zvezda je, u međuvremenu, otputovala na pripreme u Tursku. Trener Milojević je poveo m30 igrača, a među njima nije Brazilac Džonatan Kafu.

>>> Nemilosrdan je Juventus ove sezone, pa ni gostovanje Laciju u Rimu (20.30) ne bi trebalo da mu predstavlja problem. Kvota na dvojku je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    27. januar 2019 | 08:54

    Bice dobra Zvezda. Ne treba praviti pritisak uspeha lige sampiona itd.. Najbitnije je da se klub stabilizuje, da Zvezda funkcionise sama za sebe, bez dugova afera sukoba.. Samo po sebi to znaci da je Zvezda neprikosnovena u Srbiji, a to je prvi korak, sve drugo, nadogradjivanje tima, podmaladjivanje, transferi ce biti deo uspeha kluba. Bice pobeda i poraza, samo je vazno da klub radi kako treba, da je Zvezda sposobna da brine o sebi. Budi jaka Zvezdo, hvala ti za srecu koju pruzas nama...

  • Milan

    27. januar 2019 | 10:23

    Dolazak ivajica bi bio pun pogodak!!!na leto jos jaci!!!ali da bi igrali LS ne moze Gobelja levog beka da igra!!!on je odlican ali nema levu nogu!!!

  • Zoran

    27. januar 2019 | 17:18

    Ivanic bi dobro došao al po meni Zvezdi trebaju dva dobra beka za evropu. Stojković i Rodić dobri za našu ligu ali za evropu pre prespori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA