Driblao je tamo gde nije smeo i protivnik nas je kaznio: Radnički poražen na pripremama, Lalatović nezadovoljan zbog jedne stvari!

Trener Nišlija istaka da ga ''boli'' samo konačan rezultat

  • 4

Fudbaleri Radničkog iz NIšaporaženi su od slovačke Podbrezovije rezultatom 2:0, u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Iako su svi ostali kontrolni mečevi predviđeni za subotu odloženi zbog velikog nevremena koje je zahvatilo ovaj deo Turske, predstavnici drugoplasiranog tima Superlige Srbije i desetoplasirane ekipe slovačkog prvenstva odlučili su da izađu na teren, a u takvim uslovima bolje su se snašli Slovaci i zabeležili trijumf.

Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović u prvom poluvremenu je izveo sledeći sastav: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Kojašević, Ranđelović i Haskić. U drugom poluvremenu su igrali: Bulajić, Marko Živković, Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Ćirković, Noma, Stojanović, Krstić, Ristić, Čumić i Nikodijević.

Trener Nišlija Nenad Lalatović nije zabrunut zbog poraza i zadovoljan je činjenicom da se na ovom susretu niko nije povredio.

Igrači Radničkog na meču protiv Voždovca u Super ligi Foto: MN Press

- Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu. Protivnik nam je dva puta šutnuo na gol i postigao pogotke iz naših grešaka. Taras Bondarenko je driblao gde to nije smeo da radi i protivnik nas je kaznio. Drugi gol je postignut posle neodbranjivog šuta u samoj završnici meča. Bili smo bolji tokom svih 90 minuta, ali je protivnik bio srećniji. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Čitav dan je padala kiša, duvao je jak vetar i to nas je dosta omelo. Teško je bilo igrati po nevremenu i lošem terenu, a najvažnije je da se niko nije povredio.

Kapiten Radničkog Aleksandar Jovanović smatra da njegov tim nije zaslužio da izgubio.

- Još uvek su nam teške noge, osećamo umor, a i pored toga smo imali šanse. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo, ali šta je tu je. Mi imamo naše ciljeve, Kup i prvenstvno su nam najbitniji, a ovde smo da se dobro spremimo za prolećne izazove. Znamo gde smo grešili i trudićemo se da već u narednoj utakmici te greške ispravimo - rekao je Jovanović.

Radnički će u utorak odmeriti snage sa ruskim Avangardom iz Kurska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smele95

    27. januar 2019 | 10:51

    Sad se vidi koliko namesta Radnicki u ligi.

  • Arbitar

    27. januar 2019 | 10:50

    Ko je sudio? Čim su izgubili nije neki sudija iz njihovog miljea

  • DARKO BUDVA

    27. januar 2019 | 12:52

    ZASTO NISI POVEO TONCEVA I MRAKICA. BEZ NJIH MRKA KAPA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA