≫ 

Još sam igrač Partizana, videćemo! Ožegović za Telegraf o crno-belima, Rusiji...

Prvi cilj - opravdati očekivanja u Rusiji!

  • 9

Dolazak Ognjena Ožegovića u Partizan dobro je prodrmao srpski fudbal, bivši napadač Crvene zvezde je zbog prvog kluba bio prvenstveno zanimljiv navijačima, ali kada je sve splasnulo - ipak je preostalo da potraži sreću u Arsenalu iz Tule.

Iako je u Humskoj Ožegović imao dobrih momenata, nije "eksplodirao" kako je na sada već čuvenoj konferenciji za medije najavio čelnik Partizana Ivica Iliev.

Na kraju je pronađeno najbolje rešenje za obe strane, pozajmica u Tulu, a Ožegović je o svojoj situaciji govorio za Telegraf, na putu za Antaliju, gde će biti na pripremama sa Arsenalom, upravo u komšiluku svoja dva bivša kluba.

Moglo je i bolje... Foto: MN Press

- Prijala mi je promena, dobio sam slobodno da idem, rekli su mi da ne računaju na mene. S obzirom na to da je to bilo 1. avgusta, zadovoljan sam što sam našao klub, ostalo mi je bilo samo pet dana da nađem ekipu. Odlično su me prihvatili u Rusiji, saigrači u klubu, sada je sve OK.

Ispostavilo se i da je tvoj odlazak poklopljen sa odlaskom ljudi sa naših prostora, Miodragom Božovićem i Goranom Čaušićem?

- I Grof i Čaušić su otišli praktično u slično vreme, ostao je Luka Đorđević, Crnogorac, sa kojim provodim dosta vremena. Ali generalno je sve u redu jer nas vole baš u Rusiji, srpske igrače i trenere, pa je značilo što su oni ostavili dobar trag.

Čuvena promocija Foto: Twitter.com/@FKPartizanBG

Kako pratiš situaciju u superligaškom takmičenju?

- Svaki meč Partizana se trudim da ispratim, potrudiću se da i sada na pripremama ispratim sve. Krivo mi je što je toliko velika razlika, bilo bi zanimljivije za sve, ne samo za navijače, nego i ljude koji prate fudbal, da je Partizan na nekih 5-6 bodova. Partizan se opredelio da nastavi borbu, kao što i treba. Nadam se da će smanjiti razliku i da će uzeti bar Kup ove sezone.

Kako ti se činio evropski nastup?

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Došao je Bešiktaš, ali generalno, bolje je to izgledalo u prošloj sezoni nego ovoj u Evropi, da li zato što je bilo teških prvenstvenih utakmica između, Zvezda je već počela da pravi razliku i nije moglo da bude opušteno u prvenstvenim utakmicama. Da li se sve odrazilo na Evropu, ne znam...

Postoje li tvoji okvirni planovi za budućnost - da li bi voleo da se ustališ u Rusiji ili da se oprobaš u nekom drugom šampionatu?

- Za sada ne razmišljam o drugom odredištu, samo da ostavim što bolji utisak u sledećih šest meseci. Voleo bih da ostane u Rusiji, ali postoje i druge šanse i interesovanja, kao što su postojala i ove zime. Ja sam još igrač Partizana, imam godinu i po dana ugovora, na njima je sve, treba da se dogovorim sa njima oko obeštećenja, da vidim kakve su njihove želje, kakve moje, pa ćemo videti.

Bambi Tošić vrhunskim MMA zahvatom oborio Ožegovića

(Od izveštača iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    29. januar 2019 | 09:16

    OŽEGOVIĆ JE BOLJI IGRAČ OD 70%,SADAŠNJIH IGRAČA PARTIZANA. NEMOGU DA VERUJEM DA NIKOLIĆ IMA PREDNOST U ODNOSU NA NJEGA. NAJBOLJI TANDEM BI BIO ON I RIKARDO, OSTALO SE ZNA.

  • aca

    29. januar 2019 | 11:10

    Bolji od svih sadasnjih napadaca .

  • GROBAR PODGORICA

    29. januar 2019 | 09:20

    POD HITNO GA VRATITI JER JE OŽEGOVIĆ PRAVI ŠPIC IGRAČ. ILIJEV GA DOVEO I ON GA MORA VRATITI I DATI MU PRAVU ŠANSU. NIKOLIĆ BI BIO DRUGA OPCIJA. POZDRAV ZA SVE GROBARE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA