≫ 

Iguain debitovao za Čelsi, Luka i drugovi bolji od Totenhema! (VIDEO)

Posle dve utakmice FA kupa odigrane u nedelju, dalje idu Čelsi i Kristal Palas

  • 3

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa pošto su na svom terenu savladali Šefild sa 3:0.

Londonski Plavci nisu imali problema da savladaju Šefild koji ove sezone igra u Čempionšipu. Tako je prvi gol viđen u 26. minutu kada je Vilijan iz penala doveo svoj tim u prednost.

U nastavku, Hadson Odoi je duplirao prednost domaćih, i to posle odlične asistencije Kristensena koji je poslao  "dugu" loptu u šesnaesterac i odlično pronašao svog saigrača.

Zanimljivo, priliku da debituje za novi klub dobio je Gonzalo Iguain koji je u igri bio do 82. minuta, kada ga je zamenio Žiru. Menadžer Čelsija Maurisio Sari iskoristio je priliku da na delu vidi novog napadača na kojeg ozbiljno računa u nastavku sezone.

Argentinac nije uspeo da se upiše u strelce, ali jeste Vilijan koji je svojim drugim golom na meču, stavio tačku na ovaj susret.

Foto: Tanjug/AP

Sa druge trane, u londonskom derbiju u nastavak FA kupa se plasirao i Kristal Palas koji je sa 2:0 izbacio Totenhem iz takmičenja.

Inače, Totenhem je pre samo 3 dana ispao i iz Liga kupa posle poraza od Čelsija.

Strelci na ovom meču bili su Vikham i Taunsend, a priliku da igra na ovom susretu imao je i srpski internacionalac Luka Milivojević koji je u igru ušao u 79. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA