≫ 

Sanjam Španiju, ali i 3. titulu sa Zvezdom: Srnić spreman da čeka do 31. januara!

Borbeni Šapčanin spreman je da se bori za svoje mesto

  • 1

Slavoljub Srnić bio je raspoložen za razgovor na početku priprema Crvene zvezde, iako se i dalje spekuliše o njegovom potencijalnom odlasku.

Ipak, ne radi se ni o čemu na šta Srnić nije navikao. Dešavalo mu se već da bude u drugom planu, ali da se potom i izbori za svoje mesto u ekipi. Za sada, razmišlja samo o porodici i pripremama u crveno-belom..

- Prvi deo smo proveli na Kipru, ovde već kreću utakmice, pa da se polako spremamo. Nedostaje porodica, ali čujemo se redovno i stalno smo na video vezi. Nedavno sam postao otac, stvarno je lep osećaj, ne znam koliko me je i da li je promenilo. Ako odem na pola sezone, svoju treću titulu sam skoro pa upisao, tražiću samo medalju, ako treba kupiću je. Šalim se, nismo još osvojili, ali nadam se. Imamo velike šanse za titulu, nadam se i duplu krunu.

Ipak, postoje male dileme oko statusa u klubu...

Foto: Marko Jovanović

- Ljudi iz kluba znaju više od mene o interesovanju drugih, ima ih, videćemo šta će biti sve do 31. januara. Ja sam koncentrisan na ekipu i rad, ne razmišljam o tome. Prošle godine sam imao priču koja nije završena... Već dosta puta sam rekao, nije mi bilo žao što nisam otišao na leto, uživao sam, igrao Ligu šampiona.

Šest meseci do isteka ugovora, da li je bilo priče o produžetku?

- Malo smo pričali, ali videćemo, sve zavisi od toga šta će biti u prelaznom roku. Prošli put sam mogao da odem kao slobodan igrač, ali sam potpisao novi ugovor. Ne osećam nikakav pritisak zbog svega, treniram i radim.

Krilna pozicija je sada jača, s obzirom na nove transfere?

- Valjda ste me upoznali, nemam problem sa konkurencijom, ne plašim se. Svi su dobri momci i trude se, šef će odlučiti ko će igrati. Sa trenerom nisam razgovarao o statusu, čekamo da vidimo kako će se sve razviti. Sanjao sam da igram u Španiji, možda se ostvari...

Za sada, Srnića čeka utakmica protiv Vakera, u ponedeljak od 17 časova po srednjeevropskom vremenu, a Vladan Milojević još nije siguran koji će sastav izvesti za start priprema u Antaliji - sud o tome pašće na jutarnjem treningu.

VIDEO - Aleksa Vukanović je više želeo Zvezdu od Partizana

(Od izveštača iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA