≫ 

Tuhel grmeo na sudiju zbog starta za zatvor: Idite kući, uzmite to s**nje od VAR-a i nosite ga! (VIDEO)

Težak strart na Tilu Kereru tokom meča Pari Sen Žermena i Rena bio je razlog da Tomas Tuhel izgubi živce

  • 0

Svako malo možemo da čujemo kako je video tehnologija smanjila broj grešaka u fudbalu ili kako se stanje promenilo nabolje. Iskustva nas iz Srbije nisu baš takva (setimo se Svetskog prvenstva i Feliksa Briha), ali izgleda da slično razmišlja i Tomas Tuhel, trener Pari Sen Žermena.

Mbaje Nijang je otvorenim đonom u 34. minutu meča startovao na zglob Kerera i pravo je čudo što je Kerer nije završio u bolnici. Sudija Karim Abed je pokazao igraču Rena žuti karton nakon pregledanja VAR snimka, što je razbesnelo Tuhela.

- Idite kući i ponesite sa sobom i vratite to s**nje od VAR-a! - besneo je Tuhel.

- Zašto imamo VAR? Zašto imamo to? Ako je penal, nema penala, ako je crveni karton, nema crvenog kartona. Više ne vredi ni gledanje snimaka, smešno!

Ren do kraja nije mogao da se suprotstavi neprikosnovenom Pari Sen Žermenu, pa su Sveci još jednom bili ubedljivi. U trenutku kada je Nijang startovao na Kerera bilo je 1:1. Gol za PSŽ je dao Kavani u sedmom, a za Ren upravo NIjang u 28. minutu.

PSŽ u drugom poluvremenu daje još tri gola, Di Marija, Embape i Kavani i upisuje novi trijumf. Posle meča je ostalo pitanje da li je Mbaje Nijang zaslužio crveni karton što su Parižani pitali i na društvenim mrežama.

VIDEO - Ovo je sporni faul Joveljića nad Neimarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA